Home / NOVOSTI / HRONIKA / Povodom svjetskog dana medija prijem novinara kod Načelnika opštine

Povodom svjetskog dana medija prijem novinara kod Načelnika opštine

U povodu Svjetskog dana slobode medija, 3. maja 2018. godine  načelnik opštine Modriča Mladen Krekić organizovao je prijem novinara koji izvještavaju o događajima sa područja opštine Modriča. Tom prilikom im je čestitao praznik i naglasio da je njihov posao u današnje vrijeme vrlo težak i veoma zahtjevan.

Izrazio je zadovoljstvo radom novinara i naglasio da novinari mogu učiniti mnogo toga kako bi naš grad zauzeo određeno medijsko mjesto. Zahvalio se što profesionalno i objektivno izvještavaju o događajima iz Modriče. Ovom prilikom Načelnik je novinarima uz čestitke uručio i prikladne poklone.

„Zadovoljan sam kao čovjek, građanin i načelnik opštine načinom na koji je Modriča prikazana u medijima. O svim događajima izvještavate korektno i ja sam vam na tome zahvalan jer na taj način naš grad u budućnosti može samo napredovati“, istakao je načelnik Krekić.

„Dopisnički posao u novinarstvu je najzahtjevniji ali i najzahvalniji. U Modriči imamo dobru saradnju sa svim institucijama a takođe i u oblasti sporta, kulture i ostalim oblastima. Modriča je na izuzetno lijep način predstavljena u Republici Srpskoj, pa i šire. Ovo je grad koji ima budućnost i to se vidi iz svih novinarskih priča koje idu iz Modriče“, izjavio je Vid Blagojević, dopisnik Radio Televizije Republike Srpske.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...