Home / NOVOSTI / HRONIKA / “Pojačanje” za PFS Doboj: Dejan Ristić novi sekretar

“Pojačanje” za PFS Doboj: Dejan Ristić novi sekretar

Dosadašnji sekretar prvoligaša Alfa Modriče zamijenio dugogodišnjeg sekretara Područnog fudbalskog saveza Doboj Ljubišu Tripunovića.

Nakon odlaska u zasluženu penziju dugogodišnjeg sekretara dobojskog područnog saveza Ljubiše Tripunovića, odluka je pala da ga zamijeni Ristić, koji je u prvoligašu iz Modriče radio od 2016. godine.

“Odlučeno je da se klubovi oslobode plaćanja 50 odsto kotizacija, te 50 odsto troškova službenih lica na utakmicama. Takođe, bitno je naglasiti da ćemo se pridržavati zaključaka i uputstava Ministarstva porodice, omladine i sporta, te Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite, kako bismo predstojeća prvenstva pripremili na što bolji način”, istakao je Ristić za MONDO.

Na prvoj sjednici novog Izvršnog odbora PFS Doboj, umjesto dosadašnjeg tehničkog sekretara Slobodana Vasiljevića imenovan je Dražen Filipović.

“Predsjednik Jelić obišao je sve gradonačelnike i načelnike opština sa područja PFS Doboj i dobio jednoglasnu podršku. Takođe je odlučeno da budu formirane dvije područne lige, a konferencija klubova biće održana u ponedjeljak od 19 časova u Brodu, gdje će biti utvrđen kalendar takmičenja”, saopšteno je iz PFS Doboj.

Formirana je i komisija za pronalazak generalnog sponzora liga u sastavu Petar Jelić, Simo Varadinović, Miroslav Kršić i Bojan Kušljić.

Autor Bojan Jakovljević 31.07.2020.

Izvor: MONDO

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – II DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...