Home / DAN OPŠTINE 2017. / Počeo Vidovdanski turnir ulične košarke *(FOTO+VIDEO)

Počeo Vidovdanski turnir ulične košarke *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – U Modriči je večeras počeo 21. Vidovdanski turnir u uličnoj košarci na kojem su učešće prijavile 34 ekipe.

Turnir se održava u organizaciji Košarkaškog kluba “Modriča”, čiji je trener Draško Bauk rekao Srni da su učešće na tradicionalnoj sportskoj manifestaciji, koja se održava povodom Dana opštine – Vidovdana, prijavile ekipe iz Odžaka, Vukosavlja, Broda, Šamca, Teslića, Dervente, Doboja i Modriče.

– U seniorskoj konkurenciji prijavljeno je 13 ekipa, u juniorskoj 12, u kadetskoj šest i najmlađoj, pionirskoj tri ekipe – naveo je Bauk.

On je dodao da je finale predviđeno za 26. jun, kada će pobjednicima u svim kategorijama biti dodijeljeni pehari i novčane nagrade, koje je obezbijedio pokrovitelj turnira – opština Modriča.

Turnir “Stritbol Modriča 2017”, za koji se ove godine nije prijavila nijedna ženska ekipa, otvorio je zamjenik načelnika Modriče Nikola Savić, ističući da opština podržava Košarkaški klub koji u Modriči okuplja veliki broj mladih sportista.

Модрича - почео Видовдански турнирOva sportska manifestacija je među najposjećenijim u Modriči, a održava se u večernjim časovima iza Srpskog kulturnog centra.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Video i album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto i video: Studio MDINFO PRODUKCIJA sp Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

Video je u pripremi….

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...