Home / NOVOSTI / HRONIKA / Oženjeni protiv neoženjenih

Oženjeni protiv neoženjenih

Duboko smo u ušli u ovogodišnju zimu. Snijega nema ali i pored toga zimska učmalost nije izostala.
Za one koji rade, svelo se samo na to da idu na posao i s posla kući, Učenicima u šloču i opet kući a oni koji ne rade još i gore. ne izlaze iz kuće samo gledaju TV.

Suprotno naprijed opisanom postoje i kreativci za korisno i zabavno potrošiti vrijeme.
U nedelju 14.01.2017.god. na novom poligonu u Tarevcima zakazana je fudbalska utakmica OŽENJENI protiv NEOŽENJENIH. Dobru namjeru nije odgodio ni snijeg, koji je dva sata prioje utakmice, počeo da pada. Ekipe se su došče na vrijeme i Bogami bi dobar fudbal.

O rezultatu nećemo ništa reći jer bi se uvukli pitanje kondicije. Dali su bolji i fizički spremniji oženjeni ili neoženjeni. Ma ko zna dokle bi mogli sve raspravljati na ovu temu. Ko je bolji, ko gdje i na čemu trenira ili ne trenira i ko zna šta još.

Ovaj puta, kada je u pitanju rezultat, ostat ćemo kod konstatacije da je ovo bila dobra zabava i druženje te da su isprobani novi dresovi Zadrugara i da su svi zadovoljni.

Poslije utakmice je bilo još zabavnije pri druženju u Restoranu GO-GO.

Prijateljima portala stavljamo na raspolaganje samo nekoliko slučajno načinjenih fotografija uz opasku. Dobra je ideja i bilo je bolje nego na fotografijama.

Autor : Mustafa Mustajbegović
Izvor. tarevci.info

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...