Home / NOVOSTI / HRONIKA / IN MEMORIAM: Milorad Todorović (17.09.1963. – 16.01.2018.)

IN MEMORIAM: Milorad Todorović (17.09.1963. – 16.01.2018.)

ODLAZAK POUZDANOG

MODRIČA – Nema više Milorada Todorovića, mladog i vrednog društveno – političkog, kulturnog i sportskog radnika čiji će trag ostati neizbrisiv.

Bio je marljiv, pouzdan, dragocen! Verovao je svima i – verovalo mu se!

Ostvario je zapažene rezultate kao član Saveta MZ Vranjak, radovao se svakom uspehu i napretku zavičaja, a posebno su ga oduševljavale pobede FK“Vranjak“, aktuelnog drugoligaša Republike Srpske. Iako vidno narušenog zdravlja, Milorad Todorović se silno i na sebi svojstven način minulog proleća radovao uspesima Vranjaka, posećivao sve utakmice kluba čije je boje godinama čuvao, radeći na afirmaciji i pomenutog fudbalskog mezimčeta i rodnog sela, toliko mu milog modričkog predgrađa.

Bio je oženjen, otac dvoje dece, ponosan na dvoje unučadi. Bio je „akcijaš“ koji je daleko video, mnogo dalje od dana kada je u dobojskoj bolnici zaplovio svojim morima. Smrt ga je zatekla kao priznatog fudbalskog radnika i delegata na Drugoj ligi RS, grupa „Zapad“.

Milorad Todorović biće sahranjen u četvrtak, 18.januara, na groblju Njivice u rodnom Vranjaku u 13 časova.

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...