Home / NOVOSTI / HRONIKA / Otvaranje poslovnih prostora u novosagrađenom poslovno-stambenom objektu *(FOTO+VIDEO)

Otvaranje poslovnih prostora u novosagrađenom poslovno-stambenom objektu *(FOTO+VIDEO)

Modriča je od nedavno bogatija za jedan reprezentativni poslovno-stambeni objekat koji je izgrađen po najmodernijim standardima. U okviru ovog objekta nalazi se 18 poslovnih prostora ukupne površine oko 2000 kvadratnih metara. Ovih dana započelo je useljavanje i rad privrednih subjekata u navedene poslovne prostore.

Danas, 21. septembra 2018. godine svečano je otvorena poslovnica „CM-Cosmetic Market“ d.o.o. Svečanosti otvaranja prisustvovao je i načelnik opštine Mladen Krekić sa saradnicima. Ovom prilikom je istakao da je za Modriču bitno da što više privrednih subjekata počne sa radom radi zapošljavanja novih radnika.

 

„Za Modriču je danas lijep dan jer je u predivnom novosagrađenom poslovno-stambenom objektu počela sa radom prodavnica. U narednom periodu se očekuje otvaranje još nekoliko privrednih subjekata, a to za to naš grad znači zapošljavanje novih radnika. Naše današnje prisustvo otvaranju ovog privrednog subjekta je podrška zapošljavanju novih radnika i dolasku novih privrednika radi poslovanja i otvaranja novih radnih mjesta,“ rekao je načelnik Krekić.

 

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U nove školske avanture uz Tropic i mojMarket i super nagrade

Period priprema za novu školsku godinu nerijetko zna biti stresan. Kako biste bez muke opremili svoje školarce za novu školsku godinu i spremno dočekali prvo školsko zvono, domaći trgovački lanac ...