Home / NOVOSTI / HRONIKA / Otkriveno ilegalno priređvanje igara na sreću u tri opštine

Otkriveno ilegalno priređvanje igara na sreću u tri opštine


BANJALUKA
– Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću u Modriči, Zvorniku i Vukosavlju, te privremeno oduzeli predmete koji su služili za izvršenje ovih prekršaja.

Inspektori su u automat-klubu u okviru benzinske pumpe “Kokz” u Modriči otkrili priređivanje elektronskih igara na sreću suprotno odredbama Zakona o igrama na sreću.

U Vukosavlju su otkrili ilegalno priređivanje igara na sreću putem kladioničarskih igara na sreću i četiri automata u objektu koji je vlasništvo M.B. i nalazi se u Ulici Muse Ćazima Ćatića, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su nelegalno priređivanje kladioničarskih igara u sportskoj kladionici, vlasništvo N.P, koja je u sklopu ugostiteljskog objekta “Moskva” u mjestu Ročević kod Zvornika.

– U navedenim slučajevima inspektori su privremeno i do okončanja prekršajnog postupka oduzeli predmete koji su služili za izvršenje prekršaja. Protiv odgovornih lica, koji su ilegalno priređivali igre na sreću, biće preduzete mjere predviđene Zakonom o igrama na sreću – naveli su iz Uprave.

Iz Republičke uprave za igre na sreću su najavili da će i u narednom periodu sprovoditi inspekcijske nadzore s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Rada Đošan Kitić – TRAG U BESKRAJU – VII DIO *(VIDEO)

TRAG U BESKRAJU    Naša sugrađanka, poznata pjesnikinja i pisac Rada Đošan Kitić poznata je našoj ali i široj javnosti. U prethodnom periodu kroz nekoliko naših video snimaka predstavili smo ...