Home / NOVOSTI / HRONIKA / OSNOVAN KLUB NAVIJAČA FK CRVENA ZVEZDA-MODRIČA *(FOTO)

OSNOVAN KLUB NAVIJAČA FK CRVENA ZVEZDA-MODRIČA *(FOTO)

Sa nastankom proljeća u Modriči oživljava novi duh zvezdaštva. U Modriči je prošloga vikenda održana osnivačka skupština ,,Kluba navijača FK Crvena Zvezda-Modriča“. Na skupštini je u prisustvu  23 delegata i gostiju iz Broda i Laktaša izabran presjednik udruženja, potpresjednik, sekretar, predsjednik skupštine kao i upravni i nadzorni odbor. Takođe na sjednici je usvojen i Statut udruženja.

Sjednicom je presjedavalo trojno presjedništvo u sastavu Mitar Kršić, Lora Ilić i Slobodan Pejić. Na sjednici je usvojen sledeći dnevni red:

 • Izbor radnog presjedništva
 • Izbor zapisničara
 • Usvajanje statuta
 • Izbor članova biračkog odbora
 • Izbor predsjednika skupštine
 • Izbor sekretara
 • Izbor članova upravnog odbora
 • Izbor članova nadzornog odbora
 • Razno

Nakon jednoglasnog usvajanja dnevnog reda, prešlo se na rad. Najveću pažnju delegata izazvala je treća tačka dnevnog reda gdje je nakon upoznavanja delegata sa osnovnim odredbama statuta, učešće u diskusiji uzelo je nekoliko delegata koji su ukazali na važnost ovoga dokumenta za rad udruženja. Nakon rasprave statut je jednoglasno usvojen bez ikakvih zamjerki na njegov sadržaj.

Po izboru biračkog odbora prešlo se na izbore na kojima je javnim glasanjem izabrani:

 • Predsjednik skupštine:Mitar Kršić
 • Sekretar udruženja:Đorđe Kuzmanović
 • Članovi upravnog odbora:Dalibor Gajić, Slađan Ivanović, Nemanja Vidaković, Marko Janković, Ivan Mitrić, Slobodan Pejić i Andrej Jovanović
 • Članovi nadzornog odbora:Stanislav Pantić, Goran Pajdić i Boško Božić

Nakon izbora nadzornog odbora,predsjednik skupštine Mitar Kršić pozvao je upravni obor da održi prvu sjednicu i izabere predsjednika i potpresjednika Kluba navijača FK Crvena Zvezda-Modriča.

Po završetku sjednice upravnog odbora članovi su upoznali skupštinu da su za predsjednika Kluba navijača FK Crvena Zvezda-Modriča izabrali Ivana Mitrića,a za potpresjednika Slobodana Pejića.

Nakon izvršenih izbora skupštini se obratio predsjednik  Kluba navijača FK Crvena Zvezda-Modriča koji se zahvalio na ukazanom povjerenju izborom na ovu funkciju i izrazio je želju da klubu pristupi što više Delija iz našega grada kako bi zajednički širili zvezdaštvo u našem gradu. Takođe je pozvao članove da zajednički organizuju nekoliko akcija u kojima će na prvom mjestu biti humanost po ugledu na Novogodišnju i Božićnu akciju koju su članovi ovoga udruženja  izveli u januaru ove godine. Kao jedan od ciljeva naveo je i želju da kroz zajednička druženja i odlazke na utakmice širimo prijateljstvo i saradnju sa drugim udruženjima kako iz Republike Srpske tako i Srbije. Takođe Mitrić je izrazio želju da se pokuša saradnja sa navijačima Partizana sa ciljem organizovanja različitih akcija kako bi Modriču učinili ljepšom i boljom za život svih građana naše opštine.

Nakon završene sjednice,delegati su prešli u Kafe bar Domino gdje je nastavljeno druženje i gdje su zajedno odgledali košarkaški derbi u sklopu ABA lige.

Autor: Mitar Kršić / dopisnik Modričainfo
Foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...