Home / NOVOSTI / HRONIKA / Održana sjednica proširenog sastava Opštinske organizacije DNS-a Modriča *(FOTO)

Održana sjednica proširenog sastava Opštinske organizacije DNS-a Modriča *(FOTO)

U prepunoj Plavoj sali SKC Modriča, 1. jula 2018. godine održana je sjednica proširenog sastava Opštinske organizacije DNS-a Modriča, a sala je bila premala da primi sve one koji su došli da učestvuju u radu DNS-a i da verifikuju kandidatsku listu DNS-a za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine Bosne i Hercegovine.
Nosilac liste kandidata za NSRS je Siniša Nikić, pored Siniše Nikića, kandidati sa poslanike u NSRS su i Zorica Vasiljević, Vojo Milošević i Bojan Milešić, a kandidati za Predstavnički Dom Parlamentarne Skupštine BiH su Dijana Stanojević i Miloš Milašinović. Na sjednici su uručene članske karte novim istaknutim članovima Opštinske organizacije DNS-a Modriča. Sjednici su prisustvovali potpredsjednica DNS-a, šefica Kluba poslanika u NSRS Spomenka Stevanović, član predsjedništva DNS-a ministar prosvjete i kulture u Vladi RS Dane Malešević, pomoćnik ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Čedomir Stojanović, narodni poslanici Slavko Gligorić i Milan Dakić i direktor agencije za osiguranje Republike Srpske Slaven Dujaković, te predsjednici Opštinskih odbora iz Dervente , Broda, Vukosavlja i Šamca.
Po završetku radnog dijela, nastavljeno je druženje u Kino sali u prizemlju SKC Modriča.

 

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Modriča, nosilac kandidatske liste DNS-a u izbornoj jedinici 4. Posavina za poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske Siniša Nikić u izjavi za naš portal je rekao:

– „Prije svega želim da se zahvalim svim mojim kolegama koji su večeras učestvovali u radu , naravno i onim kolegama koji iz opravdanih razloga večeras nisu mogli prisustvovati, zahvalio bi se našim dragim gostima, koji su došli da nas podrže u našem radu. Plava sala je večeras bila mala, dosta kolega je čitavu sjednici prestajalo, to je rezultat velike snage DNS-a, Opštinski odbor i Prošireni sastav čini 90% mahom mladi ljudi, ja sam na to ponosan, siguran sam da je DNS U Modriči ovog trenutka kao politička organizacija sa najjačom mladom, kadrovskom infrastrukturom, koja će sigurno doprijeniti vrhunskom rezultatu na oktobarskim izborima. Mi smo postavili cilj da osvojimo 3000 glasova u Modriči i direktan mandat poslanika u Izbornoj jedinici 4. Posavina. Siguran sam da će mo zajedničkim snagama taj cilj ostvariti.“ – zaključio je Siniša Nikić.

Izvor: DNS OO Modriča

Obrada: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...