Home / NOVOSTI / HRONIKA / ODRŽANA SJEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA PDP-a *(FOTO)

ODRŽANA SJEDNICA OPŠTINSKOG ODBORA PDP-a *(FOTO)

MODRIČA – U srijedu,22. maja 2019.godine održana je sjednica Opštinskog odbora PDP-a u proširenom sastavu (prisustvovali članovi Nadzornog odbora, predsjednici i zamjenici predsjednika mjesnih organizacija PDP-a koji nisu članovi Opštinskog odbora. grupa istaknutih članova i grupa mladih koji nisu članovi organa PDP-a).

U radu sjednice učestvovali su: Mladen Ivanić, počasni predsjednik PDP-a; Igor Crnadak,  potpredsjednik PDP-a; Mira Pekić, član Predsjedništva PDP-a; Draško Stanivuković, član Predsjedništva PDP-a.

Na sjednici su razmatrani:

  1. Informacija o održanoj sjednici Glavnog odbora PDP-a.
  2. Aktuelna politička situacija i aktivnost PDP-a.
  3. Operativni plan rada Opštinskog odbora PDP-a Modriča.

U bogatoj i sadržajnoj raspravi razmotrena su brojna pitanja koja se tiču aktuelne političke situacije i rada PDP-a, a u okviru zakljčaka definisani su najbitniji pravci narednih aktivnosti.

Ispoljeno je snažno jedinstvo i podrška stavovima i odlukama Glavnog odbora PDP-a.

Opštinski odbor PDP-a je u okviru priprema za izborni Sabor PDP-a jednoglasno utvrdio prijedlog da se Branislav Borenović ponovo izabere za predsjednika PDP-a.

Izvor: Opštinski odbor PDP-a Modriča
Foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...