Home / NOVOSTI / HRONIKA / Desetak modričkih naselja sutra bez struje

Desetak modričkih naselja sutra bez struje

Zbog revizije, preventivnog održavanja i redovnog godišnjeg remonta TS 35/10 kV “Vranjak“, koji će se obaviti sutra u vremenu od 9 do 13 časova doći će do obustave isporuke električne energije u nekoliko naseljenih mjesta na području opštine Modriča.

Struje u ovom periodu neće biti u Vranjaku, Vranjačkoj Trebavi, Botajici, Dugom Polju, Gornjem Podnovlju, Gornjoj Babešnici i Dugoj Njivi.

Takođe, od 9 do 15 časova radi ranije pomenutih radova i radova na održavanju DV 10 kV „Кoprivna“ bez napajanja električnom energijom ostaće Кoprivna, Кoprivnska Trebava i Vranjak – zaseok zvani Sječa, saopšteno je iz Elektro-Doboja.

Ukoliko svi planirani radovi budu završeni prije predviđenog roka normalizacija u napajanju električnom energijom biće izvršena prije navedenog termina.

U slučaju vremenskih neprilika radovi će se odgoditi za naredni period, a novi termin za izvođenje radova će biti objavljen putem sredstava javnog informisanja, dodaje se u saopštenju.

Izvor: Glas regije

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...