Home / NOVOSTI / HRONIKA / Obilježen Dan Mjesne zajednice Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

Obilježen Dan Mjesne zajednice Modriča 3 *(FOTO+VIDEO)

Nizom  kulturno – sportskih dešavanja, šestu godinu za redom obilježen je Dan mjesne zajednice Modriča 3. Ova mjesna zajednica broji 600 domaćinstava sa oko 2400 stanovnika i jedna je od rijetkih MZ gdje se redovno održavaju akcije uređenja naselja.

Obilježavanju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić,  zamjenik načelnika   Nikola Savić , saradnici načelnika opštine  i brojni mještani.

Načelnik Krekić se obratio prisutnima, čestitao Dan Mjesne zajednice i rekao: “Mještani mjesne zajednice Modriča 3 organizovali su sebi zaista kvalitetan život. Obezbijeđen je i neophodni dio infrastrukture. Ovdje žive časni, pošteni i vrijedni ljudi. Raduje me što organizuju i dan MZ, gdje se druže mještani ali i gosti iz okolnih gradova Republike.“

Povodom Dana mjesne zajednice, održana su brojna sportska takmičenja. Najbolji na turniru u šahu bio je Brano Mitrić. Svjetlana Lugonja pobjednik je takmičenja “trčanje u vreći”, u skoku uvis iz mjesta sa visinom od 140 cm pobijedio je Ognjen Vasiljević, dok je u skoku u dalj sa dužinom od 240 cm pobjednik Bojan Gavrić. Organizovano je i takmičenje u povlačenju konopca a od četiri ekipe najbolji su bili „Landrasi“. Stoni tenis igrao se u dvije kategorije. Kod mlađe grupe pobjednik je Saša Stjepić a starije Dijan Todić. Organizovan je i  je i šesti ulični basket. U konkurenciji pionira pobijedila je ekipa “Alumont trade”, a kod seniora  najbolja je bila ekipa “Art media”.

U kulturnom dijelu programa nastupili su članovi kulturno-umjetničkih društava “Đerdan” iz Kukulja kod Srbca, „Krnjin“ Grabovica, „Miloševac“, „Modriča“, „Zavičaj“ Modriča 5 i Etno grupa “Posavina” iz Crkvine kod Šamca.

„Dan MZ Modriča 3 obilježavamo velikim brojem kulturnih i sportskih aktivnosti koja traju par dana a večeras je kruna dešavanja. Ovdje su ljudi zaista vrijedni. Organizujemo i akcije čišćenja kako bi sebi obezbijedili ljepši ambijent za življenje. Zadovoljni smo uslovima života ali uvijek može bolje i mi ćemo to dostići“, izjavio je Boro Bjelić, predsjednik Savjeta MZ Modriča 3.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je naš rad, Modričainfo produkcije.

Video ćemo ubrzo postaviti….

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Album 1: DAN MZ MODRIČA 3 – PRVO VEČE

 

Album 2: DAN MZ 3 – DRUGO VEČE

Album 3: DAN MZ MODRIČA 3 – PROSLAVA

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...