Home / NOVOSTI / HRONIKA / Novoizabrana ministrica porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović posjetila Sigurnu kuću u Modriči

Novoizabrana ministrica porodice, omladine i sporta, Sonja Davidović posjetila Sigurnu kuću u Modriči

Novoizabrana ministrica porodice, omladine i sporta Sonja Davidović, pomoćnica ministrice Bosiljka Bošnjak, te šef kabineta Ratko Jokić posjetili su danas Sigurnu kuću u Modriči i tom prilikom uručili pakete higijene, te slatkiše za djecu.

Biljana Đukić, voditeljica Sigurne kuće u Modriči zahvalila se predstavnicima Ministarstva što su danas posjetili Sigurnu kuću, te im poželjela uspješan i srećan dalji rad.

„Velika mi je čast u ime svih zaposlenih, a i u svoje lično ime, da se zahvalim novoizabranoj ministrici, kao i njenoj pomoćnici i šefu kabineta na uručenim poklonima za korisnike Sigurne kuće za predstojeće praznike. Takođe, željela bih da naglasim da je ovo tradicionalna posjeta Ministarstva, te da je tim humanim gestom pružena velika moralna podrška i zadovoljstvo korisnicima Sigurne kuće“, rekla je Đukićeva.

Novoizabrana ministrica na ovo mjesto imenovana je prije šest dana i ovo je njena druga posjeta ovakvog tipa.

Izvor: UG Budućnost Modriča

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate

MODRIČA – ​Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče u Modriči dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću. “Neovlašteno priređivanje igara na sreću ...