Home / NOVOSTI / HRONIKA / Nove akcije u Modriči: “Fondacija Petar Jelić Modriča”

Nove akcije u Modriči: “Fondacija Petar Jelić Modriča”

Odnedavno je u Modriči otpočela sa aktivnostima još jedna organizacija pod nazivom “Fondacija Petar Jelić Modriča”. Svoje aktivnosti za sada predstavljaju putem Facebook stranice, te su na istoj objavili tekst koji prenosimo u cjelosti.

Fondacija P Jelić-Budimo ljudi plakatFondacija Petar Jelić Modriča

Fondacija Petar Jelić je osnovana u januaru 2015. godine, a od nedavno smo krenuli sa aktivnim radom, te počinjemo sa aktiviranjem i drugih ljudi, koji su zainteresovani za saradnju, kako bi u narednom, što kraćem periodu krenuli sa većim humanitarnim akcijama. Izvor finansiranja će činiti sredstva donatora, koji mogu biti naši članovi, a i ne moraju, takođe određena sredstva ćemo pokušati dobiti od pravnih lica, bilo da su državna ili privatna.

Želimo da naglasimo, da u ovu priču ulazimo kao organizacija koja želi da pomogne, odnosno pruži podršku osobama slabijeg imovinskog stanja, kojih je na našoj opštini dosta. Takođe, nećemo bježati od organizovanja i prikupljanja sredstava potrebnih za liječenje naših sugrađana koji pate od teških bolesti.

Princip djelovanja Fondacije se zasniva na povjerenicima koji dolaze iz različitih dijelova naše opštine, koji bi trebali da odrede kome je neka vrsta pomoći potrebna, kada je neka akcija neophodna, odnosno kome i kako pomoći, kada mu to bude najpotrebnije.

Ako previše ne tražimo, voljeli bi kada bi preko vaših kanala mogli pozvati sve zainteresovane da pomognu, da li putem slanja imena, prezimena, adrese i telefonskog broja prema profilu Fondacije ili na broj 066 068 068.

Ukoliko smo nešto propustili, slobodno pitajte, svaka pomoć nam je dragocjena,bila ona u vidu promocije stranice, članstva, savjeta, sugestije, kritike i slično !

Srdačan pozdrav,

Fondacija Petar Jelić

Izvor: fb stranica-Fondacija Petar Jelić Modriča

Želimo uspješan rad ovoj fondaciji, a naše posjetioce, građane Modriče i sve ljude dobre volje  pozivamo da se ukjluče u ovakve aktivnosti u skladu sa svojim mogućnostima.

 

 

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...