Home / NOVOSTI / HRONIKA / Novi uspjesi učenika OŠ “Sveti Sava ” iz Modriče *(FOTO)

Novi uspjesi učenika OŠ “Sveti Sava ” iz Modriče *(FOTO)

Ekipa Javne ustanove Osnovna škola ,,Sveti Sava” Modriča pod nazivom ,,Svetosavci” i ove godine po četvrti put je uzela učešće na Međunarodnom kviz takmičenju-NEMANJIĆI sa temom ,,Stradanje Srba u XX vijeku”. Prethodne tri godine ,,Svetosavci” naše škole postizali su zapažene rezultate,plasirajući se među 20 od ukupno 300 ekipa iz Srbije,Republike Srpske i dijaspore.
Ovaj četvrti ciklus takmičrnja za naše ,,Svetosavce” bio je više nego uspješan,osvojeno je prvo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.
Fnalno i polufinalno takmičenje održano je u Banja Luci na kojem je bilo najboljih 15 ekipa koje su se plasirale u završnicu. U periodu od 16 do 19 maja 2023. godine naša ekipa je nizaa uspjehe i osvojila zaslužrno prvo mjesto. Ekipu ,,Svetosavaca ” su činili učenici :
Simić Nikola VII-3 Kapiten ekipe
Cvijanović Đorđe VII-3
Čeliković Nikola VII-3
Mentor ekipe bio je nastavnik Boro Bjelić.
Učenicima i nastavniku čestitamo na uspjehu.
Čestitku u ime kolektiva JU Osnovna škola ,,Sveti Sava” Modriča uputio je direktor škole Mitar Kršić koji je danas primio učenike i nastavnika te im uručio prigodne poklone za ovaj veliki rezultat.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...