Home / NOVOSTI / HRONIKA / NIČE MODRIČKA LJEPOTICA *(FOTO)

NIČE MODRIČKA LJEPOTICA *(FOTO)

Nova zgrada Tvornice obuće “Alfa” doo Modriča u kojoj će biti smješteno nekoliko novih pogona za proizvodnju obuće je u završnoj fazi gradnje. Već se nazire da će zgrada imati interesantnu i lijepu fasadu ali i zelene površine u okruženju.

Povod da obiđemo ovaj objekat i popričamo sa vlasnik fabrike “Alfa” Ilijom Jevtićem je, pored snimanja unutrašnjosti objekta i obavještenje koje je on želio uputiti javnosti.

Za portal modričainfo, gospodin Ilija Jevtić je izjavio:

–  “Izgradnjom nove zgrade i pokretanjem više pogona za proizvodnju obuće u njoj proširili smo kapacitete i broj zaposlenih. Već sada u novom pogonu radi tridesetak novih radnika a ubrzo ćemo osposobiti nove linije i zaposliti još 60 do 70 novih radnika. To je dokaz da ono što sam najavio to i ostvarujemo. Istovremeno pozivam mlade ljude starosti do trideset godina koji su zainteresovani da rade u tvornici obuće “Alfa” da se jave upravi tvornice za informativni razgovor oko zapošljavanja.” – izjavio je Ilija Jevtić.

U novom pogonu zaposleno tridesetak radnika

Pored toga je rekao:
–  “Pored mog angažovanja i proširivanja pogona tvornice “Alfa” nalazim i vremena i snage za rad sa fudbalskim klubom “Alfa Modriča” i tu sa upravom, stručnim osobljem i igračima postižemo zadovoljavajauće rezultate a svi se nadamo i još boljim rezultatima.”

Novi pogoni pred otvaranje – novih 60 do 70 radnih mjesta

Na kraju razgovora, kratko je dodao:
–  “Uskoro će nove pogone “Alfe” ponovo posjetiti gospodin Milorad Dodik, novoizabrani srpski član u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine.”

Ilija Jevtić i Ljubiša Stanišić

Na kraju ove objave da istaknemo ono najvažnije, a to je dio izjave gospodina Ilije Jevtića:
“Pozivam mlade ljude starosti do trideset godina koji su zainteresovani da rade u tvornici obuće “Alfa” da se jave upravi tvornice za informativni razgovor oko zapošljavanja.”

Autor / foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...