Home / NOVOSTI / HRONIKA / Nebojša je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći: Mrtav ležao na putu samo 100 metara od kuće

Nebojša je nastradao u teškoj saobraćajnoj nesreći: Mrtav ležao na putu samo 100 metara od kuće

Noćas (u sredu ujutro) oko 2 časa i 30 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao četrdesetogodišnji pešak Nebojša K. iz Vranjaka kod Modriče

Noćas (u sredu ujutro) oko 2 časa i 30 minuta dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao  četrdesetogodišnji pešak Nebojša K. iz Vranjaka kod Modriče. Kako smo nezvanično saznali on je ležao na putu samo sto metara od svoje kuće kad je na njega naleteo autom komšija iz istog sela.

 

– Na regionalnom putu Modriča – Doboj, u mestu Vranjak, kod Modriča dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo lice inicijala Ž.T. sa područja opštine Modriča, koje je upravljalo putničkim automobilom marke „Audi” i pešak lice inicijala N.K. sa područja opštine Modriča, koji je u ovoj nezgodi smrtno stradao – rekla je Dragana Kerkez portparol Policijske uprave Doboj.

Zbog nesreće saobraćaj na regionalnom putu Doboj – Modriča bio je u prekidu oko 6 časova, pa su građani iz okolnih sela koji su išli za Modriču koristili alternativni put preko Babešnice.

– Kada sam jutros ustao i izašao iz kuće video sam policiju na putu. Prišao sam i odmah sam poznao Nebojšu koji je ležao mrtav na putu. Najverovatnije on je pod uticajem alkohola pao i ležao na sredini puta. Željko je naišao iz pravca Modriče i bukvalno prešao preko njega. Pošto nije video preko čega je prešao, vratio se posle 150 metara i video na putu da leži mrtav čovek – ispričao nam je Kosta Kojić komšija ispred čije kuće se desila nesreća.

Sta se desilo i zbog čega je stradali ležao na sredini puta reći će istraga. Uviđaj o nesreči  izvršili su pripdanici policije iz Modriče, a istim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboju.

Autor: Vid Blagojević

Izvor: Novosti

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...