Home / NOVOSTI / HRONIKA / NASTAVLJENA SARADNJA HO SZM I JZU BOLNICE U GAREVCU *(FOTO)

NASTAVLJENA SARADNJA HO SZM I JZU BOLNICE U GAREVCU *(FOTO)

Ovih dana iz švajcarske od HO “Srcem za Modriču”, tačnije njenog člana Novice Peranovića došla je vrijedna donacije  (30 madraca, 100 peškira za ruke, 50 peškira za kupanje, 50 jastuka, 50 jorgana, 100 navlaka za jastuk, 100 navlaka za jorgan, 30 nepromočivih prostirki, 6 kolica za čišćenje) koja je preko potrebna JZU bolnica Garevac.

Više o samoj akciji i saradnji sa ovom ustanovom reči će nam predsjednik HO “Srcem za Modriču” Dragan Sjeničić.

–  “Da, evo kao što vidite nastavljamo uspješno saradnju sa ovom zdrastvenom ustanovom koja je svojim radom uspjela pobjediti razne neljudske igrice koje su im otežavale rad, a na koje smo i mi kao organizacija bili nasjeli, jer su nam posve drugačije informacije servirane o radu ove ustanove. Mi, nakon gotovo dvije godine bojkota ove ustanove odlazimo da se sami uvjerimo u rad ove ustanove i nailazimo na posve drugačiju sliku.

MILENKO ĐUKIĆ I DRAGAN SJENIČIĆ

Zatičemo jedan požrtvovan tim koji ne samo sredstvima države nego i sopsvenim radom i pronalaženjem sponzora širom svjeta uspjeva u vrlo dobrom svjetlu držati ovaj mnogo zahtjevan kolektiv.
Nailazimo na jedan stvarno domaćinski red i rad kako direktora Milenka Đukića i njegovog tima koji vodi ovu ustanovu, tako i kompletnog bolničkog osoblja i drugih radnika. Oni su nam dali vjetar u leđa da širom svjeta zatražimo pomoć jer smo sigurni da će pomoć otići na pravo mjesto u prave ruke. Lako je obezbjediti donaciju ako imate ljude koji će završiti potrebnu papirologiju kao i obezbjediti sopstveni prevoz kao što je sada bilo slučaj. Mogu samo da kažem da ćemo sa ovom ustanovom nastaviti i dalje saradnju na obostrano zadovoljstvo . Ovde takođe vidimo jedan prelijep gest našeg člana Novice Peranovića koji je sa klinike gde radi obezbjedio ovo sve i pokazao kako trebamo svi da se ponašamo prema našem rodnom kraju. Ovaj naš zemljak nije štedio ni sebe ni vrijeme da sve ovo obezbjedi i uz zajedničku saradnju svih završimo ovu uspješnu priču. Hvala mnogo i Žarić Komercu na njihovoj ko zna kojoj akciji u kojoj su učestvovali.” – rekao je Dragan Sjeničić.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...