Home / NOVOSTI / BiH / NASTAVAK AKCIJE POMOĆI PORODICI GARAŠEVIĆ-STOJIĆ

NASTAVAK AKCIJE POMOĆI PORODICI GARAŠEVIĆ-STOJIĆ

Prilikom naše Božićne akcije obišli smo i porodicu Gardašević-Stojić i tom prilikom smo donirali paket hrane i određenu količinu lijekova za liječenje gospođe Branislave.
Ovom prilikom podsjetićemo se izvještaja sa te akcije:

Treća porodica koju smo obišli je porodica Gardašević-Stojić. U ovoj porodici živi Miloš Stojić sa suprugom Branislavom Gardašević i sinom Darkom. Razlog posjete ovoj porodici je prvenstveno zbog narušenog zdravlja Branislave. Branislava koja je stara 57 godina i već 20 godina muku muči sa neizlječivom bolešću  multiple skleroza, koja je uznapredovala i trenutno se Branislava veoma teško kreće i faktički bez tuđe pomoći ne može maketi iz kuće. Prilikom razgovora sa Branislavom utvrdili smo da ona koristi određenu vrstu lijekova koju smo odmah nabavili i donijeli joj pored paketa hrane i higijenskih namirnica. Takođe smo upoznati i da su ona i suprug podigli kredit da bi mogli pokriti troškove školovanja za sina Darka. Inače Darko je uzoran student  četvrte godine studija Dramske umjetnosti u Banja Luci i kako sam kaže očekuje da ubrzo privede kraju svoje studiranje i da diplomira. Kada je Danijela Mitrović koja je zajedno sa našim članom Mitrom Kršićem obišla ovu porodicu i uvidjela u kakvom se zdravstvenom stanju nalazi Branislava, odmah je odlučila da na sebe preuzme da Darku obezbijedi novac za narednih šest mjeseci za smještaj u Banja Luci i da za Branislavu obezbijedi neophodne lijekove kako bi se bar malo i Branislavi pomoglo u borbi sa ovom opakom bolesti a ujedno i čitavoj porodici jer će određeni dio novca sada moći ostati u kući da bi se Branislava liječila.

Kako humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ uvijek održi riječ tako je bilo i u ovom slučaju.
Prije par dana naša članica Danijela Mitrović kako je i obećala poslala je 900,00 konvertibilnih maraka našoj organizaciji u Modriči i podpresjedenik organizacije Mitar Kršić je navedeni novac uplatio na račun stanodavca stana u kojem živi Darko. U prilogu ove priče slijedi i slika uplatnice navedenog iznosa.

Po realizaciji ove akcije kontaktirali smo Darka i on je se u svoje lično ime kao i u ime svoje porodice zahvalio Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ za svu dosadašnju pomoć koja je upućena kako njemu tako i njegovoj porodici.
Humanitarna organizacija,,Srcem za Modriču“ se zahvaljuje porodici Mitrović na još jednoj velikoj akciji koju su realizovali putem naše organizacije i želimo im da ih dragi Bog nagradi za svu dobrotu koju iskazaše kroz realizaciju ovih akcija.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...