Home / NOVOSTI / HRONIKA / NASTAVAK AKCIJE NOVOGODIŠNJEG DARIVANJA PUTEM HO,,SRCEM ZA MODRIČU“

NASTAVAK AKCIJE NOVOGODIŠNJEG DARIVANJA PUTEM HO,,SRCEM ZA MODRIČU“

Kako je mjesec januar postao poznat kao mjesec kada darivamo nama bliske osobe, tako je i Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“  zajedno sa našim donatorima i našom bratskom organizaciom ,,Nemanjići“ iz Tićina tokom januara obradovala ukupno 13 porodica podjelom paketa hrane, pečenica, školskog pribora, paketima odjeće i obuće što je sve već u ranijim prilozima i objavljeno.

U toku ovi prazničnih dana,našoj organizaci obratila se naša sugrađanka V.D. koja je željela ostati anonimna i izrazila želju da pokloni dio namještaja koji ona mijenja u svome domu. Naši članovi su otišli i uvjerili se da se radi o kvalitetnom namještaju koji se tokom vremena oštetio ali svako može poslužiti nekom domaćinstvu i bilo bi velika šteta baciti ga na smeće. Naši članovi su potom na terenu tražili osobe kojima je neophodan ovakav namještaj i tada nam se javlja naš saradnik Mirko Đurić i preporučuje nam da namještaj dodjelimo braći Rajku i Draganu Filipoviću iz Skugrića koji žive sa starom maćehom Radojkom Filipović. Radodojka ima 80 godina i veoma je narušenog zdravlja a braća Rajko i Dragan nigdje ne rade, tako  da će im ovaj namještaj svakako dobro doći.

Ovom prilikom moramo se zahvaliti i gospodinu Miletu Sailoviću koji je obezbjedio prevoz ovog namještaja do porodice Filipović. Veliko hvala i našoj sugrađanki V.D. koja je prepoznala naš radi te odlučila da putem naše organizacije pomogne osobama kojima je pomoć neophodna.

Vaša Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...