Home / NOVOSTI / HRONIKA / Napao policajca u Modriči

Napao policajca u Modriči

DOBOJ – Muškarac čiji su inicijali M.M. iz Modriče uhapšen je zbog fizičkog napada na policijskog službenika, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Doboj.

Vozeći putničko vozilo “folksvagen transporter”, M.M. se prilikom jučerašnje redovne kontrole saobraćaja u Svetosavskoj ulici u Modriči nije zaustavio na znak policijskog službenika i nastavio je kretanje u Ulicu Đure Đakovića, gdje je vozilo i zaustavljeno.

M.M. je uz psovke upućene policajcima i institucijama, oglušujući se o naredbu da prestane sa narušavanjem javnog reda i mira, fizički nasrnuo na policijskog službenika pružajući aktivan otpor tokom lišavanja slobode.

Nakon dokumentovanja, Okružnom tužilaštvu Doboj biće podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu napada na službeno lice prilikom vršenja službene dužnosti.

Izvor: Glas regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Inicijativa za zeleniju i održivu budućnost *(VIDEO)

Zamjenik načelnika Nikola Savić i predstavnik Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP) Dario Milačak potpisali su danas, 12. oktobra 2020. godine Inicijativu za zeleniju i održivu budućnost koja ima za cilj ...