Home / NOVOSTI / BiH / Nakon 25 godina selo Kužnjača u Modriči dobilo oznake *(PR ČLANAK)

Nakon 25 godina selo Kužnjača u Modriči dobilo oznake *(PR ČLANAK)

Svi oni koji često ili svakodnevno prolaze kroz Posavinu, možda i ne gledaju i ne primjećuju ili ne obraćaju pozornost na oznake mjesta postavljene kod trgovine i škole. No, zato oni koji rjeđe prolaze, a rodom su iz toga kraja, itekako primjećuju i srce ih zaboli kada to vide! Što, pitate se? To da oni koji su postavili ploče s nazivima mjesta nisu vodili računa gdje oznake postavljaju, pa su postavljene na krivim mjestima ili ih uopće nema!

To se dogodilo selima Kužnjača i Bukovac. Mještani Kužnjače uputili su pisani zahtjev Opštini Modriča da im se vrati naziv njihovog mjesta tamo gdje treba biti, ali ostalo je to samo mrtvo slovo na papiru uz obećanje da će biti riješeno.

Na dopis mještana Kužnjače, reagirao je Hrvatski blok, konkretno Ana Križan te je realiziran prvi u nizu projekata vezanih za to selo, a to je postavljanje ploče s imenom sela na ulazu u Kužnjaču. Nezamislivo je da u 21.stoljeću ljudi već punih 25 godina čekaju samo na ploču s imenom njihovog sela! Uskoro slijedi i sljedeći projekt kao odgovor na konkretne potrebe mještana.

PR članak / promotivna objava  – Koalicija Zajedno za BiH / Ana Križan

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...