Home / NOVOSTI / HRONIKA / Najava: U Modriči će se 8.12. održati okrugli sto na temu rodno zasnovanog nasilja

Najava: U Modriči će se 8.12. održati okrugli sto na temu rodno zasnovanog nasilja

Na adresu našeg portala dostavljeno je “Obavještenje za javnost”  koje prenosimo u cjelosti.

Poštovani/e,

Obavještavamo Vas da će se 8.12.2015. god. u Modriči održati okrugli sto na temu rodno zasnovanog nasilja, u okviru obilježavanja kampanje “16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja u BiH”.

Učesnici/ce okruglog stola biće predstavnici/ce Misije OSCE u BiH, opštinske administracije, opštinske komisije za ravnopravnost spolova, policije, socijalnog rada i nevladinih organizacija.

Cilj okruglog stola jeste da se obezbijedi prostor i vrijeme za neposredan razgovor među svim službama i organizacijama koje se bave problemom rodno zasnovanog nasilja, kako bi doprinijeli njihovoj kvalitetnijoj komunikaciji i saradnji.

Kampanju “16 dana aktivizma protiv rodno zasnovanog nasilja u BiH” podržava Ambasada Kraljevine Norveške, a medijski partner je portal Buka iz Banjaluke.

Mjesto i vrijeme održavanja: Motel Majna, 13.00-15.00 časova

Dnevni red okruglog stola:

  • Uvodno obraćanje
  • Predstavljanje aktivnosti vezanih za kampanju
  • Diskusija
  • Zaključci

U slučaju da su Vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da kontaktirate domaćicu okruglog stola u Modriči, g-đu Biljanu Savičić, UG “Budućnost” Modriča, br. tel. 053820701.

Veliki pozdrav od Buka tima

Na kraju prilažemo i njihov reklamni video povodom ovih aktivnosti.

 

Izvor: Saopštenje za medije organizatora skupa

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...