Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modričko ljeto 2017 *( DVA PRILOGA+FOTO)

Modričko ljeto 2017 *( DVA PRILOGA+FOTO)

U organizaciji Turističke organizacije opštine Modriča, 7. avgusta otvorena je manifestacija „Modričko ljeto 2017“, koja će trajati do 11. avgusta 2017. godine.

Direktorica  Turističke organizacije Aleksandra Tošanović otvorila je šesto po redu „Modričko ljeto“ i pozdravila sve prisutne. „Ovo je tradicionalna manifestacija koja se održava po šesti put u našem gradu. Manifestacija predstavlja višednevni kulturno – sportski događaj gdje će u narednih pet dana veliki broj mladih pokazati svoj talenat u muzici, manekenstvu i sportu,“ rekla je direktorica Tošanović.

Prvog dana manifestacije organizovan je koncert Muzičkog društva „Isidor Bajić“ na Ljetnoj pozornici Srpskog kulturnog centra gdje je modrička publika mogla da uživa u pjesmama članova muzičkog društva.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Počelo “Modričko ljeto 2017”

MODRIČA – Koncertom članova Muzičkog društva “Isidor Bajić” sinoć je počela manifestacija “Modričko ljeto 2017”, koju organizuje Turistička organizacija u saradnji sa Srpskim kulturnim centrom u Modriči.

Direktor lokalne Turističke organizacije Aleksandra Tošanović, koja je otvorila “Modričko ljeto”, rekla je da je manifestacija, šesta po redu, tradicionalni višednevni kulturno-sportski događaj.

– U okviru manifestacije, koja će trajati pet dana, veliki broj mladih pokazaće talenat u muzici, glumi, manekenstvu i sportu – rekla je Tošanovićeva.

Ona je istakla da se manifestacijom, čiji je pokrovitelj Opština Modriča, promovišu lokalni turistički potencijali.

Модрича - "Модричко љето 2017"

Programom manifestacije sutra je na Trgu “Dr Milan Jelić” predviđena modna revija, na kojoj će biti predstavljena odjeća modnih kuća i trgovačkih radnji sa prostora Modriče.

U srijedu, 9. avgusta, publici će se predstaviti članovi Karate kluba “Šampion” Modriča.

Mađioničar Volare će u četvrtak, 10. avusta, na ljetnoj pozornici Srpskog kulturnog centra, najmlađim Modričanima pokazati mađioničarske vještine, dok će u petak, 11. avgusta, posljednjeg dana manifestacije, na ljetnoj pozornici biti organizovano muzičko veče “Karaoke šou – Mikrofon je vaš”.

Svi događaji počinju u 20.00 časova.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto i video: Studio MDINFO PRODUKCIJA s.p. Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...