Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: SDS siguran u pobjedu za skupštinu i načelnika *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA: SDS siguran u pobjedu za skupštinu i načelnika *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – Kandidat Saveza za promjene za načelnika Modriče Stevo Joksimović rekao je večeras da je siguran u svoju i pobjedu SDS na predstojećim lokalnim izborima u Modriči.

Joksimović je na centralnom skupu SDS-a u Modriči istakao da je SDS prethodnih dana u mjesnim zajednicama predstavio program za rješavanje problema u svim oblastima života na prostoru Modriče.

– Prisustvo velikog broja građana tim i centralnom skupu daju nadu da je pobjeda sigurna i da će doći do promjene lokalne vlasti – rekao je Joksimović.

On je istakao da je stanje u svim oblastima života u Modriči danas na znatno nižem nivou nego prije 12 godina, od kada je na vlasti SNSD.

– Razvoj, prosperitet i zapošljavanje koje je tada obećao SNSD nije ostvaren zbog čega je došlo vrijeme da građani daju povjerenje SDS-u, članicama Koalicije za promjene i drugim strankama koje podržavaju Program SDS-a – naglasio je Joksimović.

Noasilac liste SDS za Skupštinu Modriče Jovan Mišić poručio je da će se, kada bude izabran za odbornika, zalagati da bude vlast za sve građane, a ne vlast jedne političke partije.

– Zajedno sa koalicionim partnerima i građanima rješavaćemo probleme koji su se gomilali godinama – rekao je Mišić.

Модрича - СДС - централни скупSDS-ovu listu od 32 kandidata i kandidata za načelnika podržali su potpredsjednici SDS Ognjen Tadić i Sonja Karadžić Jovičić, visoki funkcioner SDS Nenad Lalić i predstavnici koalicionih partija NDP-a i PDP-a u Modriči.

Potpredsjednik SDS-a Sonja Karadžić Jovičić izrazila je očekivanje da će građani Modriče glasati za SDS.

– Građanima se nudi realan program koji se može zajedničkim radom stranaka Savez za promjene i građana ostvariti i stvoriti bolji uslovi za život ljudi u ovoj opštini – rekla je Karadžićeva.

Večerašnjim centralnim skupom Opštinski odbor SDS je završio ovaj vid kampanje, istaknuto je na skupu.

Izvor: SRNA

Fotografije i video koji slijedi nisu u sklopu prednjeg priloga ali, mi ih dodajemo kao dopunu informacije.
Foto i video: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...