Home / MAGAZIN / AUTO-MOTO / MODRIČA: Na motorijadi oko 400 učesnika (FOTO)

MODRIČA: Na motorijadi oko 400 učesnika (FOTO)

MODRIČA – U Modriči je počela motorijada na kojoj se okupilo oko 400 učesnika iz BiH, Srbije, Hrvatske i nekoliko evropskih zemalja.

Модрича - моторијада-1Bajkeri su sinoć organizovanom vožnjom modričkim ulicama označili početak 15. Motorijade, koju je organizovao Moto-klub “Balkanika” iz Modriče.

Модрича - моторијадаPredsjednik Moto-kluba “Balkanika” Sanel Grabovica rekao je da je visoka dnevna temperatura spriječila brojne motocikliste da učestvuju na ovoj manifestaciji koja se svake godine organizuje pod pokroviteljstvom opštine Modriča i opštinske Turističke organiazcije.

Модрича - атракција моторијаде-1Atrakcija ovogodišnje motorijade je ručno izrađen motocikl na četiri točka vlasnika Alena Bećirbašića iz Modriče, koji kaže da je riječ o najvećem motoru naovim prostorima.

Модрича - атракција моторијаде- 2– Motor je dovezen iz Njemačke. Radi se o ručno izrađenom motociklu kome je za pogon ugrađen benzinski motor BMV-a od 200 konjskih snaga sa 3.000 kubika. Maksimalna brzina koju može postići je 150 kilometara na čas, a potrošnja je oko 15 litara benzina na 100 kilometara – rekao je Bećirbašić.

Prema njegovim riječima, ovaj motocil će se koristiti za svadbe i druge svečanosti, kao i za učešće na motorijadama.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

MLADI MODRIČE I ODŽAKA PODSTAKLI LIKOVNE STVARAOCE OD ZENICE DO PARIZA *(FOTO)

Uspjeh projekta „Slikamo zajedno, živimo zajedno“ Dobre priče koje pobude pažnju javnosti gotovo uvijek dobiju svoj nastavak, a jedna od njih ispričana je upravo kroz projekat pod nazivom „Slikamo zajedno, ...