Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Mladen Krekić ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a *(VIDEO)

MODRIČA: Mladen Krekić ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a *(VIDEO)

MODRIČA – Mladen Krekić danas je ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Modriča.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, koji je prisustvovao Izbornoj konferenciji u Modriči, čestitao je Krekiću i istakao da je Opštinski odbor SNSD-a u ovoj opštini jedan od najboljih u Republici Srpskoj.

On je istakao da je ponosan na rezultat koji je ovdje ostvaren na lokalnim izborima 2014. godine i da očekuje da se to ponovi i na opštim izborima u oktobru ove godine.

Модрича - СНСД - Додик - изборна конф– Modrički odbor SNSD-a je organizacija koja u kontinuitetu ostvaruje odlične rezulate, drži sređenu opštinsku upravu i organizcija je koja može da iznese svaku političku temu i političi rad – rekao je Dodik novinarima.

Dodik je najavio novu podršku lokalnoj upravi Modriče u kojoj SNSD ima odlučujuću ulogu.

On je napomenuo da je SNSD je prethodnih godina realizovao brojne projekte u Modriči, u čiji razvoj je iz budžeta Republike Srpske do sada uloženo 55 miliona KM kojima su, uz sredstva drugih donatora i lokalnog budžeta, realizovani značajni infrastrukturi i drugi projekti.

Krekić, je dobio jednoglasnu podršku na izbornoj konferenciji, rekao je da je SNSD 14 godina najjača politička paritije u Modriči i da su vidljivi njeni rezultati u rukovođenju lokalnom upravom.

On je naglasio da je prioritet SNSD, koja broji 2.800 članova, razvoj ove lokalne zajednice, te da će uz pomoć Vlade Republike Srpske i podršku predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, kao i sredstvima opštine, ove i naredne godine biti realizovano nekoliko velikih, kapitalnih projekata.

Krekić, koji je i aktuelni načelnik opštine Modriča, naveo je da je u planu uređenje Trga Dr Milan Jelić, izgradnja odbrambenih nasipa na rijeci Bosni u izbjegličkom naselju Modriča četiri, a da je urađena kišna kanalizacija u centru grada, te izgrađen kružni tok na ulazu u grad iz pravca Doboja.

On je podsjetio da je Vlada Republike Srpske juče odobrila 1.000.000 KM i da će uskoro početi radovi na infrastrukturi.

Na današnjoj izbornoj konferenciji izabran je Opštinski odbor od 43 člana koji će, na prvoj sjednici, birati Predsjedništvo i radna tijela odobra.

Izbornoj konferenciji prisustvovao je član Glavnog odbora SNSD-a Teslić Dragan Bogdanić.

Izvor: Glas regije

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...