Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: Mališani obilježili “Dječiju Novu godinu” *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA: Mališani obilježili “Dječiju Novu godinu” *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – Zabavnim programom i dodjelom više od 2.500 paketića, koji su donacije opštine Modriča i privrednika sa tog područja, večeras je u modričkom Kulturno-sportskom centru obilježena “Dječija Nova godina”.

Direktor Srpskog kulturnog centra Dejan Stojanović rekao je da je cilj ove tradicionalne manifestacije da se okupi što više djece i roditelja i da svako dijete sa područja opštine dobije paketić.

– Manifestacijom, koja se održava 11. put, učenici obilježavaju i završetak prvog polugodišta u ovoj školskoj godini – naveo je Stojanović.

Модрича - "Дјечија Нова година"U zabavnom programu nastupili su članovi muzičkih i plesnih sekcija osnovnih škola “Sutjeska” i “Sveti Sava”, Dječijeg obdaništa “Naša radost”, gradske mažoretkinje i djeca sa posebnim potrebama.

“Dječiju novu godinu” organizovali su Srpski kulturni centar, opština Modriča, obdanište “Naša radost”, te osnovne škole “Sveti Sava” i “Sutjeska”.

Izvor: Glas Regije / SRNA

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

( Video ćemo uskoro postaviti)

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Studio MDINFO PRODUKCIJA s.p. Modriča – modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...