Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA; KUĆA OKIĆENA SA 15.000 SIJALICA *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA; KUĆA OKIĆENA SA 15.000 SIJALICA *(FOTO+VIDEO)

Već je postala tradicija da naš sugrađanin Ignjatović Dragutin Guti kiti svoju kuću ukrasnim lamicama uoči nove godine. Prošle godine kitio je sa deset hiljada a ove godine sa nevjerojatnih petnaest hiljada sijalica.

Ovaj Dragutinov hobi traje već deset godina a svake godine povećava broj sijalica. Kako za portal modričainfo izjavljuje, sve radi za ljubav djece koja se jako raduju kićenju, a kako veli, djeca više vole kad se kuća okiti nego da je stavljena fasada.
Prošle godine je imao deset hiljada sijalica a prijatelji i ljudi dobre volje su mu tokom godine pomogli na razne načine tako da ove godine je postavio petnaest hiljada sijalica. Kako kaže, najviše mu je pomogla Sandra Kojić koja je putem svoje FB grupe “Poklanjam-Modriča” animirala ljude koji su pomogli da se obezbjedi još oko pet hiljada sijalica kao i jedan broj produžnih kablova. Dragutin je početkom decembra počeo sa postavljanjem sijalica a kad je pred Novu godinu sve postavio, pozvao je pijatelje, komšije i donatore te je njih tridesetak uz kuvano vino prisustvovalo svečanom prvom paljenju sijalica. Radi ovako okićene Dragutinove kuće mještani ovaj dio MZ Modriča 5 već nazivaju “Mali Las Vegas”.

Napravili smo par fotografija i video snimak, ali to može samo djelomićno predočiti kako to zaista divno izgleda uživo.

Autor / foto / video: Zlatko Huravik / Modričainfo

KUĆA U MODRIČI OKIĆENA SA 15.000 SIJALICA

KUĆA U MODRIČI OKIĆENA SA 15.000 SIJALICAVeć je postala tradicija da naš sugrađanin Ignjatović Dragutin Guti kiti svoju kuću ukrasnim lamicama uoči nove godine. Prošle godine kitio je sa deset hiljada a ove godine sa nevjerojatnih petnaest hiljada sijalica.Cijelu priču sa slikama i videom postavljamo ubrzo i na portal modričainfo.Autor: Zlatko Huravik / Modričainfo

Publiée par Modričainfo sur Dimanche 13 janvier 2019

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Modriča za zdraviju Srpsku *(FOTO+VIDEO)

U Modriči je danas organizovana atletska manifestacija pod nazivom “Modriča za zdraviju Srpsku: 27 kilometara za 27 godina Republike”, tokom koje su članovi Atletsko-rekreativnog kluba Modriča i sugrađani trčali 27 ...