Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA DOBILA SAVREMENI FITNES KLUB U SKLOPU STADIONA! *(VIDEO)

MODRIČA DOBILA SAVREMENI FITNES KLUB U SKLOPU STADIONA! *(VIDEO)

Da u Modriči duvaju neki novi vjetrovi otkako je na čelo kluba došao Petar Jelić potvrđuje se iz dana u dan. Dobra ekipa i ambicije za povratkom u vrh fudbala Srpske potkrepljuju se i drugim stvarima, a jedna od njih da je u sklopu stadiona “dr Milan Jelić” u Berlinskoj ulici ispod tribine niknuo savremeni fitnes klub “AM Modriča”, koji je u vlasništvu kluba!

Petar Jelić istiće da će ovo biti podstrek za FK Modriča, ali i garant za stabilne finansijske prilike, koje su rijetkos u našem društvu, a nažalost i u sportu.

 Fitnes klub ima oko 400 kvadratnih metara opremljenog prostora. U istom skolpu nalazi se teretana i crossfit prostorija za grupne,kružne i cross treninge. Fitnes klub AM Modriča opremljen je profesionalnim spravama koje koriste vrhunski sportisti. Tu je Velik izbor bučica, klupa, mašina koji će vam pomoći da na lakši način oblikujete svoje tijelo i dođete do željenih rezultata. Bogat kardio program se sastoji od profesionalnih traka,orbiteka,stepera,bicikala. Imamo i dvojicu trenera, od kojih jedan  Aleksandar Jovanović i vicešampion Balkanskog championshipa u bodibildingu ,fitnessu i bodyfitnessu. Sve u svemu Modriča je dobila jedan lijep objekat na ponos kluba, ali i naše opštine – poručio je Petar Jelić, predsjednik Upravnog odbora FK Modriča.

Izvor: PRAVDA

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...