Home / MAGAZIN / AUTO-MOTO / MODRIČA: Direktor “Jeremija tursa” registrovao autobus sa lažnim brojem šasije

MODRIČA: Direktor “Jeremija tursa” registrovao autobus sa lažnim brojem šasije

MODRIČA – Nenad Vasiljević iz Modriče, vlasnik i direktor preduzeća “Jeremija turs”, prijavljen Tužilaštvu zbog sumnje da je nabavio autobus TAM, koji je korišten za prevoz putnika, a za koji je utvrđeno da na šasiji motora ima zavarenu metalnu pločicu sa utisnutim brojem šasije koja je prethodno isječena sa drugog autobusa iste marke.

Taj drugi autobus je prethodno takođe bio u vlasništvu ovog preduzeća. Takođe, sumnja se da je Vasiljević nabavio još jedan autobus TAM, koji je korišten za prevoz putnika, a na kome su korištene registarske oznake autobusa iste marke koji je prethodno bio u vlasništvu firme.

– U oba slučaja, prijavljeni je u nadležnoj policijskoj stanici, uz priloženu dokumentaciju produžavao registracije autobusa, iako je znao i bio svjestan da je broj šasije na jednom autobusu falsifikovan, te da su na drugom autobusu u javnom saobraćaju korištene nepripadajuće registarske oznake – saopšteno je iz PU Doboj, uz navođene inicijala prijavljenog.

Vasiljevića je Policijska uprava Doboj tamošnjem Okružnom javnom tužilaštvu prijavila za falsifikovanje isprave, te za dva slučaja navođenja na ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Podsjetimo, nedavno je Policijska uprava Doboj podnijela dobojskom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj i protiv Vlade Jaćimovića, direktora preduzeća “Trebava-expres”, a koji je prijavljen za krivično djelo “posebni slučajevi falsifikovanja isprave”, te krivično djelo “navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja“.

Izvor: Glas Regije / Nezavisne novine

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...