Home / NOVOSTI / HRONIKA / Modriča bolja od Domaljevca

Modriča bolja od Domaljevca

MODRIČA – Utakmica za infarkt! Igralo se poen za poen, a prvi period igre bolje su priveli kraju gosti.

U drugom setu bilo je najuzbudljivije, oba tima imali po dve set lopte, ali gosti su ga rešili na razliku. Kada je u trećoj deonici domaćin vodio sa 22:17, verovalo se kako će taj deo biti u znaku Modričana, ali umalo da gosti prirede senzaciju. U četvrtom setu, domaćin je povratio poljuljano samopouzdanje, a u taj-breku su mirno stigli do trijumfa.

Bila je ovo utakmica u kojoj su oba tima zaslužila pobedu, a bodovi iz ovog meča mogu i ne moraju mnogo da znače. Preostali deo kvalifikacija za opstanak odgonetnuće ko će se preseliti u entitetsko takmičenje.

Plej-aut Premijer lige BiH za odbojkaše, 4.kolo

 MODRIČA OPTIMA – DOMALJEVAC 3:2

/21:25, 26:28, 25:23, 25:15, 15:11/

 Dvorana: KSC u Modriči. Gledalaca: 250. Sudije: Jasmin Husejnović(Sarajevo), Siniša Ovuka (Banja Luka). Delegat OS BiH: Željko Kerović (Lopare).

 MODRIČA OPTIMA: D.Blagojević, Hanumić, Vuković, Dragičević, B.Milošević, Babić, Ž.Blagojević, D.Milošević, Drobnjak, Đurđić, Borojević, Kuzmanović. Trener: Lazo Cvijić.

 DOMALJEVAC: Oršolić, Lopandić, M.Ivić, Dominković, I. Ivić, Zoranović, Tepeluk, Lučić, Mijić, Matić. Trener: Zlatko Ivić.

Autor: Slađan Jeremić

OK MODRICA OPTIMA

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...