Home / NOVOSTI / HRONIKA / MODRIČA: “Alfa” donirala računarsku opremu Domu zdravlja *(VIDEO)

MODRIČA: “Alfa” donirala računarsku opremu Domu zdravlja *(VIDEO)

MODRIČA – Fabrika obuće “Alfa” iz Modriče donirala je danas Domu zdravlja u toj opštini četiri laptopa i štampač u vrijednosti 3.000 KM.

Vlasnik “Alfe” Ilija Jeftić rekao je da donacija predstavlja znak podrške Domu zdravlja, sa kojim ova fabrika, koja zapošljava 450 radnika, dobro sarađuje.

– Nadam se da će računari i štampač pomoći zdravstvenim radnicima u obavljanju radnih zadataka, posebno ljekarima u područnim ambulantama – istakao je Jeftić.

Direktor Doma zdravlja Srđan Davidović naveo je da je računarska oprema u toj ustanovi stara i često se kvari, te da će novi kompjuteri poboljšati vezu sa područnim ambulantama i korisnicima jedinstvenog komunikacionog sistema u zdravstvu Republike Srpske.

– Laptopi će biti predati ljekarima u područnim ambulantama – dodao je Davidović.

Izvor: Glas regije

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...