Home / NOVOSTI / HRONIKA / MMA i kik-boks spektakl Megdan: Veliki trijumf Čede Pantića

MMA i kik-boks spektakl Megdan: Veliki trijumf Čede Pantića

Najveći regionalni MMA i kik-boks spektakl Megdan održan je u velikoj dvorani novosadskog Spensa. Ljubitelji borilačkih sportova uživali su u vrhunskim mečevima svetskog ranga, koji su bili neizvesni i kvalitetni.

Foto: Čedo Pantić, foto: Privatna arhiva

Bez sumnje najveću pažnju javnosti privukao je meč između borca iz Bosne i Hercegovine (Republike Srpske) Čede Pantića i Hrvata Tea Mikelića. Prema mišljenju većine prisutnih taj meč je označen najboljim i najkvalitetnijim mečem Megdana. Nakon tri runde, ubedljivom odlukom sudija slavio je Čedo Pantić, kome je ovo bio najteži protivnik otkako nastupa u ovoj organizaciji i koji je pred borbu najavio kako će publici pružiti šansu da gleda njegovu veliku pobedu, najveću do sada. I uspeo je u tome, pa je tako ostao neporažen.

„Tokom tri runde meč je protekao u konstantnoj borbi. Teo Mikelić mi je najteži protivnik do sada, borio se u Gloriju i protiv najboljih svetskih kik-boksera. Nadam se da smo pokazali svu lepotu kik-boksa svima u hali, realno je to bio najteži meč do sada, a verujem i najbolji na Megdanu. Publika je zadovoljna, a i ja sam zadovoljan zato što sam ostvario ono što sam zacrtao“, rekao je Čedo Pantić.

Mladi Novosađanin Nikola Todorović koji je, po procenama trenera, budućnost srpskog kik-boksa, bio je dominantan u ringu protiv ozbiljnog borca Nikole Drobnjaka. Novosađanin je slavio pošto je Drobnjak predao meč, pa je tako odbranio Megdanov šampionski pojas. I Crnogorac Vaso Bakočević, koji je već nekoliko godina unazad jedan od najpoznatijih i najatraktivnijih MMA boraca regiona, takođe je trijumfovao u glavnoj borbi večeri protiv jakog i iskusnog protivnika Hermesa Franka.

J.G.

Izvor: Dnevnik.rs

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...