Home / NOVOSTI / HRONIKA / MILAN MIŠIĆ-POZIV GRAĐANIMA: PODRŽITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA RAZVOJNE PROJEKTE U MODRIČI

MILAN MIŠIĆ-POZIV GRAĐANIMA: PODRŽITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA RAZVOJNE PROJEKTE U MODRIČI

Milan Mišić, ugledni privrednik i društveni radnik iz Skugrića, upućuje javni poziv građanima Modriče da iskoriste jedinstvenu priliku i podrže uspostavljanje “BISTRA – BOSS FORUMA” čija će osnovna namjena biti apliciranje i priprema projekata prema EU i IPA Fondovima.
U osnovi to će biti:
– razvojni projekti
– vodovod Skugrić
– infrastruktura
– samozapošljavanje

Ovaj projekat pokreće sa partnerom iz Evropske Unije i očekuje da mu se pridruže svi oni koji mogu i imaju znanje i volju za Modriču bolju.

Milan Mišić napominje da je uspostavljanje Foruma partner iz Evropske Unije pretpostavio jedino u slučaju da Milan Mišić bude učesnik u budućoj strukturi vlasti na nivou opštine Modriča jer je to i garancija da će ciljevi Foruma biti promovisani, plasirani te podržani unutar opštinske uprave. Praktično, izborom Milana Mišića za odbornika u opštini Modriča ovaj forum može zaživjeti na ovim prostorima. Istovremeno, Milan Mišić je obezbjedio adekvatan prostor za rad Foruma, stručne kadrove za realizaciju i početne idejne projekte.
Ovo  je izuzetna prilika  za Modriču jer uspostavljanje Foruma dolazi u trenutku kada Bosna i Hercegovina je blizu pristupanja EU i upravo to je taj period je kada se intezivno plasiraju mnogobrojni razvojni projekti EU i IPA Fondova.
Ukoliko se sada ne iskoristi ova mogućnost, druge više i neće biti.

Partner iz EU u ovom Forumu je iskusan i vodio je ovakve razvojne projekte u nekoliko zemalja koje su bile u istoj situaciji.
Partner iz EU je u Milanu Mišiću uočio pouzdanog, iskusnog i dokazanog privrednika sa velikim iskustvom i u lokalnoj upravi te je tim osnovom i prihvatio uspostavljanje “BISTRA-BOSS FORUMA SKUGRIĆ” a čije bi djelovanje bilo na područje cjele opštine Modriča pa i šire okoline.

Sada je sve u rukama građana Modriče, do iskoriste ovu jedinstvenu priliku i podrže uspostavljanje “BISTRA-BOSS FORUMA” i tako obezbjede razvojne projekte za bolju budućnost sviju nas.
Glasanjem za Milana Mišića, kandidata PDP-a na rednom broju 8, građani Modriče istovremeno glasaju za ove projekte i bolju budućnost.
Građani Modriče, izađite na izbore, glasajte razumom a ne srcem, glasajte za svoju budućnost.

 

———————–

Napomena: Ovo je promotivna objava. Tekst i elementi po dostavi naručioca postavljeni u cjelosti.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...