Home / NOVOSTI / HRONIKA / MD KLINCI ODRŽALI ZIMSKI JAVNI ČAS *(FOTO+VIDEO)

MD KLINCI ODRŽALI ZIMSKI JAVNI ČAS *(FOTO+VIDEO)

Tradicionalna manifestacija “Javni čas” koju organizuje Sportski klub “MD klinci” imala je ovaj put svoje “zimsko” izdanje koje je izvedeno u ponedeljak, 24. decembra u Sportskoj dvorani KSC Modriča.

Preko 250 učesnika priredbe dokaz je da je Klub uspio animirati djecu i omasoviti bavljenje sportom a Klub je po broju aktivnih članova najveće sportsko društvo na području opštine Modriča.

Ovim povodom predsjednik Sportskog kluba “MD klinci” Goran Tadić je za portal Modričainfo izjavio:

”Večeras smo se tradicionalno okupili na kraju godine kako bi roditeljima, sugrađanima, ljubiteljima sporta prikazali aktivnosti koje smo u svim našim grupama Škole sporta vrijedno vježbali tokom poslednjih mjeseci. Uz njih 120 iz Škole sporta, predstavili smo se i sa našim izdvojenim sekcijama: odbojkašicama, košarkašima i mladim gimnastičarima, te je na manifestaciji bilo prisutno preko 250 mladih sportista.  Večeras su MD KLINCI po prvi put položili sportsku zakletvu. Sa zakletvom smo željeli dodatno da ukažemo na značaj bavljenja sportom i stvaranju zdravih životnih navika.
Klub je osnovan 2010. godine okuplja djecu od 4-15 godina. Ima zapslenih 8 profesora fizičkog vaspitanja i sporta. Najveći je klub na opštini (najviše aktivnih članova).
Treba pomenuti da je generalni sponzor kluba NESTRO grupacija (Optima grupa doo Banja Luka) od 2012. godine generalni sponzor i da bez njihove i pomoći opštine klub ne bi funkcionisao na izuzetno visokom nivou. Manifestaciji su prisustvovali i načelnik opštine Mladen Krekić i njegov zamjenik Nikola Savić.” – izjavio je Goran Tadić, predsjednik Sportskog kluba ”MD KLINCI”.

 

VIDEO: Večeras su MD KLINCI po prvi put položili sportsku zakletvu. 

Autor / foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...