Home / MAGAZIN / SLAĐANOVE STRANICE / Kontrolna utakmica: Modriča Maxima – Tekstilac 1:1

Kontrolna utakmica: Modriča Maxima – Tekstilac 1:1

REMI – PRAVEDAN ISHOD!

Stadion u Gornjim Kladarima. Sudija: Igor Simić(Modriča). Gledalaca: 50. Strelci: Lukić u 20.minutu za Modriča Maximu, Asanović u 81.minutu za Tekstilac.

MODRIČA MAXIMA: Tripić, Buljić, Kojić, Lukić, Karamanović, Prljeta, Perić, S.Sarkić, Demonjić, Radić, Kojić. Još su igrali: Stjepanović, LJ.Sarkić, Vidaković, Trifković. Trener: Drago Svitlica.

TEKSTILAC: Budeša, Popadić, Prljeta, Đukić, Ćorić, Balša, Simić, Popović, Glišić, Susaković, Mrđen. Još su igrali: Plisnić, Marić, Rastović, Jolović, Vujanić, Komlenović, Milaković, Gojić, Asanović, Duspara Gatarić, Brković. Trener: Bojan Magazin.

MODRIČA – Iako su redove modričkog drugoligaša zimus napustili komandant odbrane Vlado Koprivica, prava „radilica“ Radoslav Prljeta, te solidni Aleksandar Milaković, prvoligaš iz Dervente nije se naigrao protiv golobradih mladića koji, da nema golmana Bojana Tripića, ličili bi na fudbalski vrtić.

Modričani su u 20.minutu poveli preko Gorana Lukića. Imali su Modričani još nekoliko pokušaja, ali su njihove težnje gasili Jovan Vujanić, Dragan Jolović i Vladanko Komlenović.

Pošto su Modričani započeli pripreme nedelju dana nakon Dervenćana,u finišu meča ponestalo je snage, a Nemanja Asanović je postavio konačan rezultat utakmice.

Modričani bi hteli zadržati visoko mesto na drugoligaškom „zapadu“, ukaže li se prilika i da se vrate u prvoligaško društvo. Upravo tamo, Tekstilac će imati mnogo posla kako bi našao luku spasa.

Kuriozitet da danas u timu iz Dervente igra veliki broj onih koji su nekada nastupali za Modriču. To su Jovan Vujanić, Vladanko Komlenović, Nemanja Asanović, Dragan Jolović,od nedavno Radoslav Prljeta i Aleksandar Milaković, a na klupi su Bojan Magazin i Budimir Luković kao treneri, nekadašnji prvotimci Modriče.

Slađan Jeremić

Izvor: Sportlive

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” *(FOTO)

ZAVRŠEN OVOGODIŠNJI KOŠARKAŠKI TURNIR “3 x 3 MODRIČA” Na ovogodišnjem sjajno organizovanom Košarkaškom turniru učestvovalo je 37 ekipa, od čega 23 seniorskih, devet juniorskih i pet ekipa veterana. Ekipa “Medic ...