Home / NOVOSTI / HRONIKA / JOŠ JEDNA AKCIJA HO,,SRCEM ZA MODRIČU“ U KOPRIVNI *(FOTO)

JOŠ JEDNA AKCIJA HO,,SRCEM ZA MODRIČU“ U KOPRIVNI *(FOTO)

Krajem 2017. godine Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ izvela je jednu akciju u Koprivni a o kojoj nismo stigli pisati. Kako je u našoj organizaciji sve transparetno i sve javno tako smo odlučili da izvijestimo o ovo akciji naknadno .

Ova akcija je sama po sebi posebna, jer sredinom 2017.godine naša organizacija postala je brojnija za dvije nove članice, Mirelu Đurić i Jadranku Panić. Kako su i sam rekle od samog početka u organizaciju ulaze srcem i žele da se potpuno uključe u rad organizacije koliko im njihove poslovne obaveze dozvole. Ubrzo nakon učlanjenja naše nove članice javljaju se da zajedno sa Humanitarnom organizaciom ,,Srce za Modriču“ i njihovim članstvom izvedu jednu akciju u njihovoj rodnoj Koprivni.

Više o ovoj akciji reće nam baš naše nove članice Jadranka Panić i Mirela Đurić. Jadranka Panić rekla je sledeće:
–  “Prateći rad Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ vidjela sam da se radi o krajnje ozbiljnoj organizaci koja se trudi da svakom stanovniku naše opštine učini život ljepšim i lakšim.Tako sam i ja odlučila da se prvo učlanim u ovu organizaciju i svojom članarinom pomognem nekome kome je pomoć potrebna. Takođe vidjevši životne probleme porodice Kuzmanović koja živi u mojoj rodnoj Koprivni, odlučila sam da im doniram odjeću i obuću  kako  bi djeca spremno dočekali zimu. Drago mi je što smo danas obišli ovu porodicu i da je zajedno samnom u ovu akciju išla i moja majka Darinka Vasić i koja je odlučila od danas da i ona bude član ove organizacije. Da bi potpuna sreća bila ove porodice pobrinula se i HO,,Srcem za Modriču“ koja je ovoj porodici donirala paket hrane. Naravno zahvaliću se i svešteniku Jadranku Stojanoviću koji je zajedno sa nama krenuo u ovu akciju koji je ujedno i član organizacije a takođe zahvalila bih se i članovima organizacije Mitru Kršiću i omladinki Teodori Vidović čija porodica vodi porijeklo iz Koprivne tako da možemo reći da je ovo jedna akcija Koprivljana za Koprivljane“. –  zaključila je gospođa Jadranka Panić.

Pored porodice Kuzmanović obišli smo i baku Stojanku Mićić, koja slovi za najstariju Koprivljanku. Baka Stojanka živi u trošnoj kući sa ćerkom Nadom bez ikakvih primanja. Za ovu baku i njenu ćerku, naša članica Mirela Đurić lično je obezbijedila paket hrane.

Ovom prilikom Mirela Đurić izjavila je sledeće:
–  ,,Veoma mi je drago što sam obišla baku Stojanku i da joj bar na trenutak pomognem u njenom skromnom i teškom životu jer sam upoznata sa njenom čitavom situaciom. Danas sam joj kupila paket hrane od sebe dok ću i u budućnosti takođe pomagati kako ovoj baki tako i svim ljudima kojima je potrebna pomoć bar ako ne mognem financijski onda bar učešćem u akcijama koje organizuje Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ jer zajedno možemo sve a sami veoma malo“. –  zaključila je gospođa Mirela Đurić.

Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima u realizaciji ove akcije a Mireli Đurić, Jadranki Panić i Darinki Vasić zahvaljujemo se što su prepoznale naš rad i pridružile se našoj organizaciji.

Takođe ubrzo nakon realizacije ove akcije našoj organizaciji pristupio je i sin od Jadranke Panić , Nikola Panić  i u skorioj budućnosti i on kao i Jadranka, Mirela i Darinka će ići sa ostatkom našeg članstva u akcije širom naše optištine a i šire.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...