Home / NOVOSTI / HRONIKA / Jačanje kapaciteta Udruženja građana “Budućnost”

Jačanje kapaciteta Udruženja građana “Budućnost”

Predstavnice Fondacije INFOHOUSE iz Sarajeva, u ponedjeljak 10. juna, posjetile su Udruženje građana “Budućnost” kako bi se bolje upoznale sa radom, ciljevima i zaposlenima, a sve u svrhu kreirnja i izrade Strategije zagovaranja i komunikacije, koja će, zahvaljujući organizaciji CARE International, za UG “Budućnost” biti izrađena do kraja juna 2019. godine.

Naime, UG “Budućnost” Modriča, u okviru projekta “Bolja društvena zaštita kroz izgradnju kapaciteta OCDa Bosne i Hercegovine” pored aktivnosti usmjerenih na rad sa ciljnim grupama projekta, radi i na izgradnji svojih ličnih kapaciteta, te je u skladu sa tim, CARE international angažovao Fondaciju INFOHOUSE iz Sarajeva da zajedno sa zaposlenima UG “Budućnost” izrade Strategiju zagovaranja i komunikacije. Za potrebe Strategije izrađen je i izvještaj o procjeni potreba UG “Budućnost”.

“Ovom prilikom smo pored konkretnog rada na izradi Strategije, gošće upoznali i sa radom Udruženja, te im pokazale i Kutak za djecu koji je sastavni dio gore pomenutog projekta”, rekla je Jelena Mišić, direktorica UG “Budućnost” .

Ona je istakla da UG “Budućnost” u isto vrijeme radi i na unapređenju usluga koje nude i to uz podršku Udruženja za preduzetništvo i posao LINK iz Mostara.

Izvor: UG Budućnost

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...