Home / NOVOSTI / BiH / Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin.
Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje.
Tiraž štampanog izdanja je 200 komada, digitalnog (USB) 35 komada a internet izdanje nema ograničenja i dostupno je svima.

Ovdje dajemo na uvid web izdanje uz uvodnu riječ glavnog i odgovornog urednika Magazina:

Poštovani čitaoci,

pred vama je prvi broj Mjesečnog magazina „Modričainfo“ u izdanju istoimenog Udruženja građana. Na ovaj korak smo se odlučili sa željom da vam u potpuno novom formatu donesemo pozitivne priče iz sredine u kojoj živimo i radimo. Naime, pored niza medija putem kojih se svakodnevno plasiraju informacije o dnevnim događajima u Modriči, mi ćemo nastojati da pojedinim informacijama damo još veći prostor kroz pisanu riječ, foto i video materijal.
Magazin će izlaziti jednom mjesečno i obezbijedili smo sredstva za četiri „pilot“ broja a uz štampano izdanje izdavat ćemo i digitalno, kao  i online (web / internet) izdanje istog u formi FlipBook-a.
Ukoliko ovaj časopis u printanom, digitalnom i online formatu bude imao željeni prijem kod čitalaca, sa velikom radosti ćemo nastaviti da radimo na njemu, da ga dalje razvijamo i upotpunjujemo.
Kako bi ostvarili željeni cilj, pozivamo vas da nam date svoje primjedbe, sugestije i prijedloge porukama u inboks FB stranice Modričainfo ili e-mail adrese [email protected].
Budite nam saradnici u zajedničkim nastojanjima da naša Modriča dobije svoj prvi Magazin kroz koji ćemo predstaviti različite teme, afirmativne priče, pojedince i kolektive.

Vaša „Modričainfo“ već 10 godina sa vama!

Prdsjednik Udruženja građana Modričainfo, i
Glavni i odgovorni urednik Magazina

Zlatko Huravik
sert. multimedia designer

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

U Modriči obilježen Međunarodni dan gluvih i nagluvih lica *(FOTO+VIDEO)

Dana 23, septembra 2023. godine u SKC Modriča održan je skup povodom Međunarodnog dana gluvih i nagluvih lica. U prisustvu većeg broja članova modričkog Udruženja gluvih i nagluvih i gostiju ...