Home / NOVOSTI / HRONIKA / IVANIĆ U MODRIČI: Izbori ne smiju biti pitanje “života i smrti” *(FOTO+VIDEO)

IVANIĆ U MODRIČI: Izbori ne smiju biti pitanje “života i smrti” *(FOTO+VIDEO)

MODRIČA – Počasni predsjednik PDP-a Mladen Inavić rekao je večeras da predstojeći izbori u Republici Srpskoj i BiH ne smiju biti pitanje “života i smrti”, kako to doživljavaju neke političke partije i pojedinci, nego prilika da građani slobodno izaberu svoje predstavnike u organima vlasti.

Ivanić je na tribini u mjestu Botajica kod Modriče predstavio PDP-ov Program obnove Republike Srpske, ističući ekonomske mjere, mjera podsticaja nataliteta, mjere za poboljšanje socijalne zaštite, te rješavanje problema odlaska stanovništva iz Republike Srpske.

Модрича - ПДП - трибина


– U ovom mandatu sam uspješno radio na zaštiti interesa Republike Srpske i srpskog naroda zbog čega imam šansu da i na narednim izborima dobijem najviše glasova u izboru srpskog člana Predsjedništva BiH – rekao je Ivanić.

On je istakao da može pobijediti lidera SNSD-a Milorada Dodika ukoliko budu kandidati za funkciju člana Predsjedništva BiH.

Ivanić je napomenuo da je na prošlim izborima dobio glasove 317.000 birača, koje, kako je istakao, nije razočarao i od kojih ponovo očekuje podršku.

– Dobijem li ponovo podršku, na miran i mudar način ću raditi na zaštiti ustavnih prava srpskog naroda i Republike Srpske koje neću uvesti u rizike i neizvjesnost – dodao je Ivanić.

Prema Ivanićevim riječima, ukoliko bude bolja saradnja sa organima Republike Srpske, veću pažnju posvetiće privlačenju investicija, otvaranju novih radnih mjesta, te u koordinaciji sa predstavnicima Srba na svim nivoima vlasti spriječiti promjenu ustavne nadležnosti Republike Srpske i BiH.

On kaže da sa interesovanjem očekuje političku borbu sa /liderom SNSD-a Miloradom/ Dodikom, te da vjeruje da će, ukoliko budu kandidati, biti fer i zanimljiva.

Izvor: Glas regije

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije. Video je preuzet sa YouTube kanala TVK3.

 

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: modričainfo / Zlatko Huravik

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...