Home / NOVOSTI / HRONIKA / INTEZIVNO ULAGATI U RAZVOJ MODRIČE

INTEZIVNO ULAGATI U RAZVOJ MODRIČE

Radovan Višković razgovarao sa rukovodstvom OO SNSD Modriča

MODRIČA – Potpredsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Radovan Višković danas je posetio Opštinski odbor stranke u Modriči i uverio se u dobre rezultate rada. On je obećao dalju podršku razvoju tog dela Srpske.

„Modriča je jedna od lokalnih zajednica gde je SNSD u kontinuitetu na vlasti 16 godina. Vlada RS taj period pomagala je razvoj Modriče, tako će biti i posle 15.novembra“, obećao je potpredsednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Radovan Višković.

„Vlada Srpske ne samo da će to raditi u periodu do lokalnih izbora. To smo radili u proteklih 15 i više godina. Tako ćemo na staviti i u narednom periodu, da pomažemo ovu lokalnu zajednicu i sve infrastrukturne projekte koji su od izuzetnog značaja za ljude koji ovde žive. Hoćemo da unapredimo život ovih ljudi, da Republika Srpska bude destinacija poželjna za život i da niko odavde ne odlazi. Da tako pokažemo da se ovde može normalno živeti, funkcionisati i privređivati u svom gradu i u svojoj opštini“, poručio je Višković.

Zahvalivši institucijama Srpske za podršku ovom delu zemlje, kandidat SNSD, SPC i DNS za načelnika Modriče Mara Milošević najavila je nastavak razvoja Modriče i nakon lokalnih izbora.

„Imam potrebu da se zahvalim na svim kapitalnim projektima. Uživam podršku predsednika SNSD Milorada Dodika, potpredsednika Željke Cvijanović i Radovana Viškovića. Očekujem pobedu. I mnogo posla u našoj Modriči“, podvukla je Mara Milošević.

Sa članovima Opštinskog odbora SNSD-a radni sastanak je prethodnog dana imao i potpredsednik SNSD-a Zoran Tegeltija.

Autor / foto : Slađan JEREMIĆ

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...