Home / NOVOSTI / HRONIKA / “Humanitarno šminkanje” u Modriči – akcija za spas malog Aleksandra Gajića *(FOTO)

“Humanitarno šminkanje” u Modriči – akcija za spas malog Aleksandra Gajića *(FOTO)

MODRIČA, 27.12.2017. – Sinoć je u maloj sali SKC Modriča održana neobična humanitarna akcija. Naime, par djevojaka koje se bave šminkanjem, bilo profesionalno ili iz hobija, udružile su se i realizovale humanitarnu akciju tako da su to veče pružale usluge šminkanja a sav prihod išao je za liječenje  malog Aleksandra Gajića. Jednogodišnji Aleksandar obolio je od A.T.R.T. tumora na malom mozgu i samo uz širu pomoć postoje izgledi za njegov spas.

 

U akciji su učestvovale Jasenka Anastasia Savić, Dijana Starčević, Helena Li Na, Olivera Kojić, Biljana Znači Pichelan, Jelena Vujković, Nataša Nedić i Sanja Prnjić.

Humanitarno šminkanje je SKC Modriča trajalo od 18 do 21 čas, a nakon toga je nastavljeno u Caffe baru “Street” kao humanitarna žurka gdje su svi prisutni imali priliku da u kutiju za priloge daju i svoj doprinos ovoj akciji. Caffe bar “Street” je ustupio svoj prostor za ovu akciju a takođe dao i procenat od prodanog pića tokom večeri.
Očito odziv na šminkanje kao i na žurku bio je odličan jer se uspjelo skupiti, a i odmah danas uplatiti čak 1.535 KM !

Sve učesnice akcije bile su zadovoljne a evo šta piše Jasenka Anastasia Savić:
–   “Drage moje i dragi moji, jedno veliko hvala za odaziv humanitarnoj akciji, te pomoc bebi Aleksandru. I više smo nego zadovoljne kako je sve proteklo i završilo. Nadamo se da će naša mala pomoć koliko toliko da vredi bebi Aleksandru i njegovim roditeljima. Želim da se zahvalim svima koji su donirali i pokazali koliko veliko srce imaju. Takođe želim da se zahvalim svima koji su pomogli meni i mojim koleginicama u realizaciji naše ideje. Zahvaljujemo se direktoru SKC-a za ustupljeno mesto, tj. prostor za naše šminkanje. Zahvaljujemo se Art Medi na plakatama. Takođe i Danijelu Vukmiroviću i Zlatku Huraviku koji su sve ovo propratili sa fotografijama. I caffe Street-u koji nam je ustupio prostor za žurku nakon šminkanja. Veliko HVALA svima i nadam se da se uskoro družimo opet. ???”

 

 

Na kraju sve pohvale ovim divnim djevojkama na inicijativi ali i originalnosti. Pokazale su da postoje mnogi načini da se iskaže humanost i pomogne ljudima u nevolji a za to je samo potrebna dobra volja.

Foto: Danijel Vukmirović i Zlatko Huravik
Autor: Zlatko Huravik / modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...