Home / NOVOSTI / HRONIKA / Humanitarna organizacija proslavila slavu *(FOTO)

Humanitarna organizacija proslavila slavu *(FOTO)

Treću godinu zaredom članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ u prisustvu prijatelja organizacije proslavljaju svoju krsnu slavu Vidovdan. Kako i priliči naoj organizaciji i ove godine odlučili smo za skromniju proslavu jer novac je ipak nekome drugome neophodan za pakete hrane ili neku drugu pomoć.

Slavski kolač i slavsko žito osvještao je protojerej stavrofor Jadranko Stojanović, koji je i član Izvršnog odbora Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ te zajedno sa potpresjednikom organizacije Mitrom Kršićem slomio slavski kolač.

Ovom prilikom u prigodnoj besjedi Otac Jadranko rekao je:
“Neka dragi Bog nagradi sve one koji pomažu sirotinji kao što to rade i naši članovi. Želim našim članovima srećnu krsnu slavu, da je slave dugo godina a našim donatorima želim dug život i puno zdravlja i sreće jer kroz našu organizaciju i oni pomogoše mnoge ljude kojima je pomoć neophodna“.

Potpresjednik Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“, Mitar Kršić rekao je:
,,Prenosim vam najiskrenije pozdrave od našeg predsjednika Dragana Sjeničića i  u svoje kao i u njegovo ime želim svim članovima srećnu krsnu slavu Vidovdan. Ove godine proslavljamo i mali jubilej a to je pet godina postojanja organizacije,a da bi organizacija postojala i opstajala zaslužni su najviše naši sponzori i donatori bez kojih bi naš rad bio nezamisliv i na tome se najiskrenije zahvaljujem. 2018.godinu ocijenio bih kao veoma uspješnu godinu jer pomogli smo dosta porodica a i postigli nekoliko značajnih dogovora od kojih je najznačajni ugovor sa ,,Optima Grupom“ DOO Banja Luka,koji je u potpunosti realizovan na obostrano zadovoljstvo ovih dana.“

Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ čestita svim članovima krsnu slavu i poziva dobre ljude da nam se pridruže u daljem našem radu.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor; Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

TROPIC trke za djecu u sklopu 3. Ulične trke u Modriči *(FOTO+VIDEO)

Poslije godine dana pauze, usljed pandemije, trčanje se vraća na modričke ulice. Atletsko rekretivni klub Modriča, 10. jula po treći put organizuje atletsku uličnu trku u dužini od deset kilometara, ...