Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SZM pokreće akciju ,,Vasiljevići niste sami”

HO SZM pokreće akciju ,,Vasiljevići niste sami”

Ova tužna priča desava se u Krčevljanima u zaseoku Radići .Tu živi porodica Vasiljević.

Prije godinu dana usljed srčanog zastoja umire glava kuće Luka u svojoj 35-oj godini života. Iza njega ostala je i danas neutješna majka Dragica, supruga Snježana i sinovi Miloš (4 godine) i Milan (3 godine). I do tada ne tako lak život postao je još teži. Pored toga što su izgubili sina, supruga i oca izgubili su i čovjeka koji se na sve načine borio da ostalim članovima porodice ništa ne fali.
Majka Dragica reče nam kroz suze da žive bez ikakvih primanja, jedino im svremena na vrijeme pomognu članovi familije ali bore se na sve načine da prežive.

Zaista tužna slika kada mali Milan pokazuje na posmrtnicu koja stoji kod ulaznih vrata i govori ovo je moj tata. Ako se sudbina gorko poigrala sa ovom porodicom da li mi smijemo ostati nijemi?

Znajući kakvo je modrićko srce znamo da ćemo ponovo svi kao jedan okupiti se i ovoj porodici, ovoj slatkoj dječici koliko toliko uljepšati sumornu sadašnjost i vratiti osmjeh na lice.

Za one koji žele odmah pomoći ovoj porodici trenutno im je najpotrebnija hrana, gardaroba, peć na drva,  fližider i hrana za stoku.

Žiro racuni Humanitarne organizacijeho “Srcem za Modriču”

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

13.SAJAM RURALNOG STVARALAŠTVA U TAREVCIMA KOD MODRIČE – MJESTO NOVIH IDEJA *(FOTO)

Sajam ruralnog stvaralaštva u Tarevcima svake godine je prilika za susret proizvođača, kupaca i posjetilaca. Međusobno se upoznaju i razmjenjuju iskustva. Takođe, kao po pravilu iz godine u godinu oblikuju ...