Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU: ,,VIOLETA“D.O.O GRUDE POMAŽE MODRIČKU DJECU

HO SRCEM ZA MODRIČU: ,,VIOLETA“D.O.O GRUDE POMAŽE MODRIČKU DJECU

,,VIOLETA“DOO GRUDE POMAŽE MODRIČKU DJECU

Kraj ljeta i početak jeseni obilježila je još jedna plemenita akcija koju su realizovali Humanitarna organizacija ,,Srcem za Modriču“ i Udruženje roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“ i kompanija ,,Violeta“ DOO Grude.Kroz naš petogodošnji rad mnoge kompanije, firme i porodice pomagali su naš rad, kako iz Modriče tako i iz čiitave Bosne i Hercegovine.
Ovih mjeseci našoj organizaciji obratila se gospođa Maja Stojanović, predstavnik kompanije ,,Violeta“DOO Grude sa željom da zajednički odradimo humanitarnu akciju.

,,Cilj naše zajedničke akcije je da pomognemo višečlane porodice sa prostora naše opštine i ovom akcijom dajemo im veliku podršku jer u današnje vrijeme je velika hrabrost imati četvero i više djece.Moram da napomenem da ove porodice nisu socijalno ugrožene ali svakako im je potrebna podrška u njihovom svakodnevnom životu.Želio bih da pohvalim rad Udruženje roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“,jer ovo udruženje svakodnevnim aktivnostima pomažu ove porodice i bez njihove pomoći ne bi uspjeli realizovati ovu akciju. Naravno veliku zahvalnost dugujemo kompaniji ,,Violeta“ jer učiniše veliko dijelo za ove porodice“. – rekao je Mitar Kršić,potpresjednik Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“, koji je zajedno sa članom humanitarne organizacije Stanislavom Pantićem predao donaciju Udruženju roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“ , da uruče svojim članovima.

Kao jedno od najaktivnijih udruženja na područiju naše opštine, Udruženje roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“ raspolaže sa najtačnijim podacima o porodicama sa četvero i više djece i iz tog razloga obratili smo im se za pomoć u realizaciji ove akcije.

,,Željela bih se zahvaliti kompaniji ,,Violeta“ i Humanitarnoj organizaciji ,,Srcem za Modriču“ jer su nam povjerili realizaciju ove akcije. U ovoj akciji radi se o vrijednosti robe većoj od 700 konvertibilnih maraka a u osnovi su pelene za najmlađe članove našeg udruženja. Kako je veličina pelena odgovarala djeci rođenoj u 2018.godini odlučili smo se da ovu donaciju podijelimo porodicama koje su dobile četvrto ili neko naredno dijete u toku prošle godine. Ovom akcijom obuhvaćeno je 15 porodica. U ime svih porodica najiskrenije se zahvaljujem za ovu donaciju.” – rekla je Slađana Lukić, predsjednica Udruženje roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“.

Humanitarna organizacija,,Srcem za Modriču“ zahvaljuje se kompaniji ,,Violeta“DOO Grude,gospođi Maji Stojanović, članovima Udruženje roditelja sa četvero i više djece ,,Nada 4“ kao i našim članovima Mitru Kršiću i Stanislavu Pantiću na velikom trudu da ova akcija uspije.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

“Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina Republike” *(FOTO+VIDEO)

U organizaciji Atletsko rekreativnog kluba Modriča, u sklopu obilježavanja Dana Republike Srpske u Modriči, po peti put se organizuje sportska aktivnost “Modriča za zdraviju Srpsku: 30 kilometara za 30 godina ...