Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču posjetila modrički Zimzograd *(FOTO)

HO Srcem za Modriču posjetila modrički Zimzograd *(FOTO)

Nije neskromno reči da Modriča nije nikada ljepše izgledala. Zimzograd je izmamio osmjehe ljudi, povratio pozitivnu energiju i modričko šetaliste je poprimilo jednu prelijepu sliku. Što se kaže kada je sve tako lijepo u ljudima se probudi sve ono najbolje.
U Zimzogradu zatičemo i naše stare poznavaoce, članove HO Srcem za Modriču u veliom broju.

O njihovom dolasku više će nam reci Kršić Mitar:
-“Kao prvo, šteta je ne prošetati ovako prelijepo uređenim gradom, a kao drugo, čuli smo i za određene humanitarne aktivnosti koje se dešavaju u Zimzogradu a kao što nasi dragi sugrađani znaju, gde je riječ humanost tu smo i mi. Čuli smo da naši prijatelji iz OŠ iz Koprivne ovde prodaju svoje suvenire pa smo došli da podržimo i simbolično pomognemo sa 120 KM ovu predivnu dječicu i prosvetne radnike. Iako mi imamo saradnju sa Dnavnim centrom, nismo mogli a da ne dođemo čestito i podržimo prelijepu akciju i ideju “Kuca dobroćinstva”, gde smo učestvovali tj. pazarili za 50 KM. Bilo nam je prelijepo druženje.

Ovdje zatičemo i učiteljicu koprivljanskih mališana Tanju Arambašić koja.nam je rekla:
-“Želimo ovim putem da se zahvalimo našim drugarima iz Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču” koji su nas večeras obradovali sa svojom donacijom i sa dovođenjem svog podmlatka. Zaista divan primjer omladinaca iz naše opštine. Hvala vam od ❤.”

Sve u svemu, prelijepi primjeri udruženih humanitarnih aktivnosti.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...