Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO SRCEM ZA MODRIČU PONOVO KOD NAŠEG BATE

HO SRCEM ZA MODRIČU PONOVO KOD NAŠEG BATE

Humanitarna organizacija Srcem za Modriču oinovo je obišla Milenka Jaćimovića Batu koji živi sam u trošnom stanu. Milenko je od rođenja invalid, jer je po rođenju dobio meningitis koji je ostavio ogromne posljedice i na život kao i na njegovo zdravlje.
Pored svih zdravstvenih problema, nesretnih 90-tih ratnih godina biva i zarobljen i sproveden u logor u Odžaku.

O Milenku se brine brat Mile, koji pomaže zajedno sa suprugom da ono osnovno ne fali Milenku u životu i da ima život dostojan čovjeka. Ovom prilikom uvidjeli smo potrebu renoviranja zidova koji su od vlage znatno oštećeni, kao i kupatila koje je vremenom dotrajalo.
Milenko kao i njegov brat Mile zahvališe nam se što smo im donijeli ove namirnice, koje će svakako olakšati život ovome čovjeku.
Ispred HO Srcem za Modriču u ovoj akciji su bili Milesić Bojan, Milica Stefanović, Risto Kojić, Stefan Jevremović i Aleksandar Zarić.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...