Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO Srcem za Modriču: Pomoć za bolesnu Dragicu Ilić iz Tolise

HO Srcem za Modriču: Pomoć za bolesnu Dragicu Ilić iz Tolise

Redovno prenosimo objave sa zvanične stranice Humanitarne organizacije “Srcem za Modriču”, tako i ovaj put njhov prilog prenosimo u cjelosti.

MODRIČA / TOLISA
HO SZM danas je posjetila u Tolisi Dragicu Ilić oboljelu od Parkinsonove bolesti. Nepokretna je i veoma teško sjedi. Večinu vremena provodi ležeći jer ne može samostalno održavati tjelo.
Naši saradnici Mirko Đurić i Mitar Kršić zajedno sa toliskim sveštenikom Slađanom Savićem zatekli su je ograđenu jastucima, jer tako samo može da sjedi.
Na svu njenu muku nezaposlenost i siromaštvo se uveliko uselilo u njenu kuću. Nijedan od njena dva sina nije zaposlen i neizmjenično služe majku.
Pored svega toga što je pritislo ovu porodicu i put do kuće je loš pa hitna pomoć ne dolazi a oni nemaju prevoza, pa po selu traže dobre ljude da im pomognu.
Naša organizacija je obezbjedila bolesnoj Dragici Ilić paket pomoći u vrijednosti od 200 KM.
Hvala velika toliskom svesteniku Slađanu Saviću koji nam je javio za ovu porodicu i pokazao kako se treba brinuti o svome narodu i stao uz svoju braću sveštenike koji su se rado stavili na raspolaganje HO SZM a samim tim i svojim parohijanima.
Takođe mnogo hvala našim saradnicima Mitru Kršiću i Mirku Đuriću.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...