Home / NOVOSTI / HRONIKA / HO “SRCEM ZA MODRIČU” – POMOĆ VOJANU LUČIĆU

HO “SRCEM ZA MODRIČU” – POMOĆ VOJANU LUČIĆU

Vojan Lučić, ratni vojni invalid i borac prve kategorije nalazi se u veoma lošoj situaciji. Silom prilika Vojan je morao napustiti svoju privremenu kuću i preseliti se na svoj plac na kojem je sa svojih deset prstiju započeo kuću. Da ne bi živieo pod vedrim nebom Vojan uspijeva da dobije kontajner za spavanje koji je totalno bezuslovan za život.Vojan tu provodi dane u veoma lošim uslovima,bez vode,kuptila sa korištenjem privremenog toaleta.Dok Vojan tako živi pokušava on i da mu bude bolje i ljepše,pa tako ode na dnevnicu ali svaku dnevnicu mora dati majstoru koji mu je započeo zidanje kuće.To zidanje ide dosta sporo jer Viojan nema često novca pa ne može često da plati majstora.

“Najveća želja mi je da se uselim u svoju kuću i imam normalan život. Vidite i sami gdje živim i kako ali ja sada ne mogu drugačije jer sve što zaradim moram dati majstoru da gradnja teče i da se što prije uselim pod svoj krov.” – Kaže Vojan Lučić

On dodaje:
“Hvala svešteniku Nedeljku Goranoviću što je me predložio za pomoć a takođe hvala i vama dobra djeco što ispred Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ donesošte ovaj paket koji će mi svakako dobro doći da bar ovaj mjesec ne kupujem hranu.”

Ovom prilikom kao i prošlu akciju u potpunosti realizovali su je omladinci Predrag Zarić, Andrej Savić, Kristina Cvetić i Hristijana Stojanović na čemu im se najiskrenije HO,,Srcem za Modriču“zahvaljuje.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Posjeta majkama koje su u prethodnoj godini rodile treće ili naredno dijete

Ove godine je prijem majki koji organizuje načelnik opštine u sklopu vidovdanskih aktivnosti izostao zbog novonastale situacije vezano za pojavu korona virusa. Predstavnici Opštinske uprave će posjetiti sve majke koje ...